Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ketum Olabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün romantizmi göz önüne alarak yeni planlar yapmak isteyebilirsin. Sevdiğin kişi ile daha fazla vakit geçirmek için ortam hazırlamak sana düşebilir. Bu güzel ortamı hazırlamak hem sana hem de ona iyi gelecek.

Spekülasyona çok açık bir konuda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kenarda tutmanızda yarar var. Özgün projelerinizi geliştirip işleme koyma fırsatlarınız olacak.

Parasal konularda karşına çıkarılan mevzulara dikkatle yaklaşmalısın. Ne zaman paranın adı geçse o zaman bir sorun çıkabilir bugün. Bu sıkıntıların kaynağını bulup onunla başa çıkman gerekebilir.

Egzersizlere özen göstermen gereken bir gündesin. Bir egzersizin günlük rutinine girmesi için daha istikrarlı olman gerekebilir. Bugün hareketlerinde ve egzersizlerde daha dikkatli olman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sözleriyle çok çabuk etkilenmemelisin bugün. Kendine dikkat etmeli ve işine odaklanmalısın. Gereksiz dramlara kapılmamalı ve insanlarla arana sağlıklı bir sınır çekebilmelisin.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Limoni olduğu bir arkadaşın ile tekrar yakın ilişkiler kurabilirsin. Bu durum uzun amandır aklını meşgul eden bir konudan kurtulmanı sağlıyor. İlişkisi olan bir Aslan duyguların konusunda ketum davranabilirsin. Karşı taran bu nedenden ötürü gerçek hislerini bir türlü anlayamıyor. Farkında olmadan çevrende kendinle alakalı soru işaretleri yaratabilirsin.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal işlemler yapmak adına iyi bir gün olabilir. Kendi çizginizi bozmadan, olması gerektiği gibi davranmaya devam ettiğinizde alacağınız karşılık da bu şekilde olacaktır. Yanlış anlaşılmaların gölgesinde hiçbir arkadaşlığı devam ettiremeyeceğinizi bilmelisiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zarafet ve güzelliğinizle ilgi odağı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içerisinde sizi dedikodu ortamlarına almak isteyebilirler, uzak durmaya çalışın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların seni nasıl gördüğü, senin hakkında ne düşündükleri aklına takılabilir bugün. ama yine de başkalarının ne düşündüğüne çok önem vermemen gerekebilir. Kendi bildiğin doğruları uygulamak ve başkasına göre yaşamamak önemli olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında belirli bir plana veya stratejiye karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir konuda ikilemde olabilirsiniz ancak bu geçicidir ve sizi bir hedefe giden daha iyi bir yol keşfetmeye yetecek kadar yavaşlatabilir. Gün ilerledikçe, önceliklerinizi belirlemeniz ve bunlara odaklanmanız daha kolay olur. İnsanlarla olumlu bağlantılar ve maddi konular için iyi bir enerji sizinle. Hedeflerinizle ilgilenmekten veya hayatınızın ayrıntılarını yönetmekten hoşlanacaksınız. Kişisel gelişim çabalarınız için kendinizi daha güçlü hissedebilir veya günlük yaşamınızda ve rutinlerinizde nelerin iyileştirilmesi gerektiğini daha net görebilirsiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, zorlu bilgiler ve gecikmeler ya da planlarda değişikliklerle başa çıkmak zorunda kalabilirsin. Düşünceli ve dürüst bir şekilde hareket etmeli, gerektiğinde planlarında esnek olmalısın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 07" R
Ay
Balık
24° 37' 14"
Merkür
Koç
19° 05' 47"
Venüs
Boğa
06° 10' 34"
Mars
Koç
02° 57' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 56' 10"
Uranüs
Boğa
22° 35' 18"
Neptün
Balık
29° 01' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 37"
Lilith
Başak
23° 48' 13"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>