Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Her Şeyin Farkındasınız Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda daha güzel bir etki olabilir bugün. Bazı şeyler sizi daha fazla bir araya getirebilir. Yaşanacak olaylara eşdeğer tepkiler vermeniz, birbirinizi daha iyi anlamanızda faydalı olacak.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Kendin için ve evin için yapacağın masraflar hakkında kimseden izin almamalısın. Paranı nasıl harcayacağına sen karar vereceksin. Kendini en rahat hissettiğin yere para harcamak seni üzmemeli.

Bugün evde dinlenmek sana daha iyi gelebilir. Konforlu bir gün geçirmek vücudunun dinlenmesini ve zihninin de rahat etmesini sağlayacak. Bugün dinlenmeye vakit ayırabilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün misafir ağırlayabilirsin. Etrafında normalden daha fazla insan olabilir. Bu kişileri mutlu etmek için onların karnını güzel şeylerle doyurabilirsin. Keyifli ve neşeli bir gün seni bekliyor.

1 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünveya sağlıkla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Yeni bir sağlık rutini başlatmak veyayerinde yeni hedefler belirlemek isteyebilirsiniz. Sağlığınızı önemseyin ve sıkı çalışmaktan kaçının.

1 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda Dolunay meydana gelecek. Dolunay, hayatınızın her alanına değdiğini size hissettirtecek. Savunma mekanizmanızı kırmanıza yardımcı olurken bu döngüde daha açık ve şeffaf davranmak isteyeceksiniz. Eskisine nazaran daha açık konuşacaksınız. Dertleşmeniz çevrenizdekileri çok şaşırtacak.

1 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım satım işlerinde karşı tarafla ilgili şüphelerinizin olması sürecinizi zorlaştırabilir. Bu şüphelerin gerçek mi yoksa sizin sanrılarınız mı olduğunu iyi ayırt etmelisiniz. Kafanıza takılan herhangi bir şeyin her şeyi gölgelemesine mahal vermeyin.

1 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

1 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir. Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler.

1 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsin. Bu durumun dikkatini dağıtmamasına izin vermemen gerekecek ama. Gündemini kendin belirleyebilmelisin. Planlarını esnek tutarak ama yine de istikrarlı hareket ederek gerçekleştirmenin bir yolunu bulacaksın.

1 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızdaki sorunlu alanları bulmanız için sizi iyi bir yere konumlandırılıyor ve bunları düzeltmek için enerji sağlıyor. Elbette, işleri halletme isteği güçlüdürancak ifade edilmemiş öfke veya içerleme içinde kaybolmamak önemlidir. İşleri nasıl halletmek istediğiniz konusunda biraz daha titiz olma eğiliminde olduğunuzdankendi hızınızı belirlemek veya bağımsız çalışmak yardımcı olabilir. Hayal kırıklıklarına ve kırgınlıklara tutunmamaya çalışınancak bunları ifade ederken dikkatli olmaya özen gösterin. Neyse ki zihninizi karmaşık bir problemle doldurmak ve çözülene kadar üzerinde çalışmak için iyi enerji sizinle. Etrafınıza hem güç hem de samimiyet yansıtıyorsunuz ve insanlar sizi örnek alıyor!

1 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmeyi arzu etseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir.

1 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün evlilik, ortaklık, yakın arkadaş gibi konularda belirsiz hususlar belirli hale geliyor. Ayrıcahayatınızda bazı aksilikler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

1 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 13" R
Ay
Koç
02° 26' 06"
Merkür
Koç
19° 27' 38"
Venüs
Boğa
06° 50' 05"
Mars
Koç
03° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 58' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 09"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 23"
Lilith
Başak
23° 51' 47"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>