Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planlarınızı Erteliyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün hiç beklemediğin bir yerde aşkla karşılaşabilirsin. Yeni bir insan ile tanışabilir veya bir süredir tanıdığın bir insan ile yakınlaşabilirsin. Bu beklenmedik gelişme, kalbinin hızlı atmasını sağlayacak.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Beklediğinizgörüşmelerini bir türlü yapamıyorsunuz. İş yaşantınızda beklentilerinizin gerçekleşmediği bugünperformansınız düşük olacak.

Bugün maddi konularda doğru ya da yanlış yerine senin önceliklerin ve başkalarının öncelikleri olabilir. Nasıl harcamalar yapacağına sen karar vereceksin. Bir şeylerin yanlış gideceğini düşünerek endişe etmemelisin bugün.

Kaslarının daha kuvvetli olması ve kan dolaşımını artırman sağlığın için önemli olabilir bugün. Bol bol nefes egzersizi ve hareket sana çok daha iyi gelecek. Güzel bir egzersiz seçmek ve buna düzenli olarak devam etmek için planlar yapabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınla vakit geçirebilirsin. Bir süredir görüşmediğin veya muhabbetinden keyif aldığın bu kişiyle vakit geçirmek, enerjini yenilemek için sana iyi gelecek. Sosyal olmak için iyi bir gündesin bugün.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün grup çalışmaları veya topluluklarla ilgili faaliyetler ön planda olabilir. Kendinizi başkalarına ifade etme ve fikirlerinizi paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerde bazı gelişmeler yaşanabilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi Aslan burcuysanız, çalışanlarınız ile ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Ama gerçekleştirmek istediğiniz bu planları biraz ötelemeniz gerebilir. Evinizde yapacağınız küçük değişikler ruhunuza iyi gelecek. Çocuğu olan Aslan burcuysanız, çocuğunuza yapacağınız küçük jestler aranızdaki bağı güçlendirecektir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizde bir değişim başlatmak istediğiniz zamanları düşünebilirsiniz. Neyi yanlış neyi doğru yaptığınızı bildiğinizde yol almak daha kolay olacaktır. Özellikle fiziksel değişimler konusunda kendinizi fazla zorlamamanız gerekecektir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi her açıdan oyalayan ortaklıklar parasal yanı ile dikkat çekiyor. Eşin para durumundan kaynaklanan belirsizlikler yaşanabilir. Bu durumu önemsemeniz gerekecek. Başkalarından beklentilerinizde daha gerçekçi olmalısınız. Bir yandan da eskiden gelen borç ya da kredi ödemeleriniz gündemde olacak. Yakın duygusal ilişkilerin getirdiği konularda fedakârlık öne çıkacak.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde asılsız haberler kulağınıza gelebilir. Duygusal açıdan partnerinizle anlaşma problemi çekebilir, anlaşmak için bilinçli çaba gösterebilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında daha büyük sorumluluklar almak için birtakım değişiklikler yapmayı düşünebilirsin bugün. Programını gözden geçirip yeni işler için düzenlemeler yapmak, günlük rutinini kuvvetlendirmek önemli olabilir. Kendini daha iyi bir programa adapte edebilirsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüme ve gelişme fikrini benimsiyorsunuz, bu da ilerlemenize yardımcı oluyor. Doğru kişiyle veya kendi sezgilerinizle bağlantı kurabilir, uzun süredir devam eden sorunları çözmenize veya en azından çözümlere doğru yönünüzü görmenize sebep olacak o kapıyı aralayabilirsiniz. Sezginiz gerçekten güçlü ve bugün onu dinlemeye daha meyillisiniz. Bugün temiz bir nefes, duygusal iyiliğiniz için her şey demektir. Şimdi güç toplamak ve iç kaynaklarınızı inşa etmek için kendinize çekmeniz size fayda sağlayabilir. Bugün karşılaştığınız her durumda özel veya gizli unsurlar için gerçek bir takdir var. Aynı zamanda perde arkasındaki faaliyetlerde de üretken olabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, ödemeler gibi konular ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir. İş hayatınızda ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birçok aktiviteye partnerinizle birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 46' 17" R
Ay
Boğa
14° 05' 16" R
Merkür
Koç
21° 40' 54"
Venüs
Boğa
10° 19' 57"
Mars
Koç
05° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 59"
Satürn
Balık
17° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 46' 60"
Neptün
Balık
29° 07' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 41"
Lilith
Başak
24° 10' 41"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>