Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Emeklerinizi Görmezden Gelmemelisiniz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye zaman ve alan tanımak aranızda daha yapıcı etkiler oluşmasına vesile olabilir. Bazı konularda aceleci olmamalısın. Karşındaki insana kendini toparlaması için fırsat tanıman gerekebilir.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Hayallerine odaklanmak ve bunları gerçekleştirmek seni mutlu ediyor olabilir. Ancak bu hayaller yerine endişelere odaklanabilirsin bugün. O yüzden biraz gerçek hayata dönmen ve elinde sahip olduklarına şükretmen sana daha iyi gelebilir.

Düzgün bir egzersiz programı kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Hem kaslarını kuvvetlendirmek hem de stresten uzak durmak için günlük bir egzersiz rutini oluşturman gerekebilir. Bugün bu konulara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki belirsizlikleri çözmek için iyi bir gündesin. Gereksiz yere sürüncemede kalan konuları çözebilecek ve hayatında olan biteni daha rahat anlamlandırabileceksin. Bazı şeylere çözüm getirmek seni rahatlatacak bugün.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün seyahatler ve eğitimle ilgili konular ön planda olabilir. Yeni deneyimler edinmek ve farklı alanlarda kendinizi geliştirmek için fırsatlar çıkabilir. Hayatın keyfini çıkarmanız gereken bir gün olabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi rahatlatmak için yeni hobilere yönelmek isteyebilirsiniz. Zamanınızı doğru yönetmek, daha sağlam adımlar atmanızı sağlayabilir. Yaşam alanınızı konforlu hala getirmek için sarf ettiğiniz çaba takdire şayan. Artık sizde verdiğiniz emekleri, çabaları görmezden gelmemelisiniz. Anne ve babanıza vakit ayırmanız onları mutlu edecek.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin bazı üyeleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Birbirinizi tam olarak anlayamadığınızda bir suçlama ya da pişman etme dürtüsü doğuyorsa burada bir sorun var demektir. Sorunu çözmek için de konuşmayı, anlaşmayı ve sadece sorumluluklarınıza odaklanmayı seçin.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı maddi isteklerinizin size hızlı ulaşması keyfinizi yerine getirebilir. Ayrıca hediye alabilir ve manevi açıdan olan konularda değer ve değerli hissedebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların da sana bir katkıda bulunmaya çalıştığını gözlemleyebilirsin. Her şeyi tek başına halletmek için çabalamamalısın o yüzden. Herkesin eşit derecede sorumluluk aldığını bilmek içini rahatlatacak.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para ve işle ilgili içgüdülerinize daha fazla dikkat ediyorsunuz sevgili Aslanancak aynı zamanda en yakın ilişkilerinize de oldukça bağlısınız. Birinin eleştirilerini değerlendiriyorsunuz. Kendinizi güvenle ortaya koymaya istekliyseniz, kariyer,ve para meseleleri için güçlü bir zaman. Çabalarınız ve yeteneklerinizin takdir edilmesi mümkündür. Biraz yaratıcılıkla, mali durumunuzu da iyileştirebilecek konumdasınız. Şu anda özellikle beceriklisiniz, yeteneklerinizi ve kaynaklarınızı harika bir şekilde kullanıyorsunuz. Neyse ki yanınızda birisi var ve hırslarınız ve hedeflerinizde desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp, hızlı karar vermelisiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, kariyer ve statü sahibi olmak için çabala. İyi niyet gösterileri ile mükemmel başarıya doğru yol alıyorsun.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Gizli yatırımlar söz konusu. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 52" R
Ay
Balık
28° 34' 26"
Merkür
Koç
19° 16' 43"
Venüs
Boğa
06° 30' 34"
Mars
Koç
03° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 13"
Satürn
Balık
16° 57' 31"
Uranüs
Boğa
22° 36' 14"
Neptün
Balık
29° 02' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 30"
Lilith
Başak
23° 50' 02"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>