Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İkili İlişkilere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, atılması gereken adımları atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımların zaman zaman ilişkinize zarar verme ihtimali var. Gereğinden hızlı hareket etmediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Dengelerin tamamen lehinize dönme ihtimali var. Sonuçlar belirleyici durumda ve sizin de bu konuda ne gerekiyorsa onu yapmanız daha doğru olabilir. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmalısınız. Finansal olarak kendinizi kısa zaman içerisinde toparlama arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan olarak hayattan, işinizden, ailenizden beklentileriniz olduğunda bunları nasıl ifade ettiğinize odaklanmalısınız. Haklılığınız söz konusu iken gerçek muhataplarla paylaşmadığınız konular sizi tersi bir duruma düşürebilir. Sonrasında zorlanacağınızı düşünerek bir harcama yapmaktan çekinmek yerine olabilecek en iyi senaryoları da düşünerek hareket etmelisiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün  kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak sanatsal ve eğlenceli aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve enerjinizi yenilemek için iyi bir gün.

8 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizde sır verdiğiniz kişilere daha çok dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Bu kişilerin ikili oyunları sizi arada bırakabilir. Yüzünüze gülen ama arkanızdan kuyunuzu kazan kişilere karşı gard alıyorsunuz. Yeniden spora başlamak isteyebilirsiniz. Dolabınızdaki spor kıyafetlerinizin eksiği gözünüze çarpıyor. Yeni kıyafetler almak için alışverişe çıkacaksınız.

8 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Vermeniz gereken bir karar olduğunu düşünmek size yanlış kararlar aldırabilir ya da istemediğiniz konuşmalar yaptırabilir. Hissettiklerinizin farkında olmaya ve çevrenizde gelişen olaylara odaklanmalısınız.

8 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşma yönünde yeni fikirleriniz olabilir. Sezgilerinizin gücü ile yöneticilerinizi de etkileyebileceğiniz zamanlar var. Bugün önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Devletle işleriniz var ise yavaşlama söz konusu olabilir, sakin olmakta fayda var.

8 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniliği hayatınıza almak isteyeceğiniz ve bilinçli adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. Bugünlerde sözlü münakaşadan sakının.

8 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir programa daha sıkı başlayabilirsin bugün. Maddi gelirini arıtmak ya da sosyal statünü değiştirmek için birtakım girişimlerin olabilir hatta. Kendini bir şeylere sonuna kadar verebilecek, daha rahat odaklanabileceksin.

8 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün hırslarınızı harekete geçiriyor ve motivasyonunuzu artırıyor. Bu etkilerle ev işlerinin veya mali konuların üstesinden daha kolay gelirsiniz. Bugün, bir projeyi değiştirme ve inşa etme çabaları için iyi bir enerji getiriyor. Zihinsel olarak iyi durumdasınız veanlayışınız veya bir lider olarak her zamankinden daha gelişmiş. Üretmek ve ilerlemek konusunda çok hevesli hissediyor olabilirsiniz. Para kazanma arayışı hakkında heyecan verici bir konuşma veya düşünceler olabilir. Sorumluluklardan kaçmak yerine onlarla uğraşmak artık oldukça tatmin edici olabilir. Yine de çok bağlantılı veya iletişimsel bir gün olabilir ve ilgi alanlarınıza, çalışmalarınıza veya bağlantılarınıza ekstra dikkat ve özen göstermekten tamamen zevk alabilirsiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bugünde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor.

8 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün iş, kariyer hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı arttıracak gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

8 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>