Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alacağınız Mail Canınızı Sıkabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. İlişkinize verecek olduğunuz önemin de belirleyici olabileceğini unutmamalısınız. Sizi rahatsız eden her ne varsa ondan biraz daha uzak durmalısınız.

Daha sakin kalmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Daha dengeli adımlar atmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir gelişme gündeme gelebilir. Atacak olduğunuz adımları dengeli atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Amaçlarınıza uygunluk göstermeniz gereken bir gün.

Bazı insanları diğerlerinden ayırıyor onlara danışmanlarınızmış gibi davranıyorsunuz. Çevrenizde art niyetli insanlar yok, ama yine de bu edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık ilişkileri değerli bulabilirsiniz. Ancak, lütfen her şeyi "hak" ettiğinizi düşünmekten kaçının. Eğer bencil talepler yaparsanız insanlar sizden uzaklaşacak. Sorumluluk yüklü randevuları erteleyin ve yiyecek veya içecekte ölçüyü kaçırmayın.

6 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi ifade etme ve yaratıcılığınızı ortaya koyma fırsatınız var. Sahne ışıklarında parlayacak ve başarıya ulaşacak cesarete sahipsiniz. Sosyal hayatınızda liderlik rolü üstlenme fırsatınız var. Aynı zamanda işinizde de bu rolü üstlenebilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece geç uyumanız güne geç başlamanıza neden oluyor. Üzerinizdeki ataleti bir kenara bırakıp evinizde yapmak istediğiniz düzenlemelere başlamalısınız. İzin gününüzdedüşünmekten hoşlanmıyorsunuz. Fakatyerinizden alacağınız bir mail bilgisayarınızı açmanıza neden olabilir. Bu mail sizi derin düşüncelere sürükleyebilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinizi düzenlerken bunu yapmanıza engel olan konuları tespit etmelisiniz. Dikkat dağınıklığı, stres gibi konuların psikolojik ve fizyolojik birçok sebebi olabilir. Bugün bir mola verin ve dinlenerek kendinizi anlamaya çalışın.

6 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ortaya koymanız zor olmayacak. Bugün güzel olan şeylere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi gösterdiğinizde sevgi dolu karşılık alabileceğiniz bir gündesiniz ve partneriniz beklemediğiniz kadar sevgi dolu olabilir. Bu sizi çok mutlu edebilir

6 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe dönebilirsin bugün. Eski güzel zamanları hatırlayıp yad etmek senin için iyi olabilir o yüzden. Geçmişten gereken dersi çıkarmak geleceğin için önemli bir hal alabilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan; bugün ilham verici dokunuşlar sizinle, hayatınızın olumlu ve canlandırıcı unsurlarına daha iyi odaklanma yeteneğinizi gösteriyor. Bugünün enerjileri hafif ve ılımlı bir yaklaşımı teşvik ediyor. Şimdilik derine inmek veya kişisel endişelerinizi açmak konusunda tereddüt edebileceğiniz için, insanlar sizinle derin meselelere ilerlemeyebilir. Fikirlerinizi daha geniş konularda paylaşmaksa çok daha kolay. Kişisel finans veya eşyalar ve mülkiyetle ilgili sorular bir konu haline gelebilir. Varlıklarınız hakkında önemli kararlar almak için uygun değilse de bir şeyleri gözden geçirme zamanı.

6 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda sabit kaldığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelecektir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize çok, daha fazla şans vermelisiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgili partnerinizle beraber karar verebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün daha fazla çalışmaya eğilimlisiniz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Duygusal ilişkilerinizde isteklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Çok gerginsiniz. Bugün konulara sabit bakmanızda yarar var.

6 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 30' 14" R
Ay
Yay
15° 29' 46"
Merkür
Koç
16° 06' 25"
Venüs
Koç
27° 17' 41"
Mars
Balık
27° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 26"
Satürn
Balık
16° 18' 20"
Uranüs
Boğa
22° 10' 34"
Neptün
Balık
28° 48' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 17"
Lilith
Başak
23° 00' 15"
True Node
Koç
15° 29' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>