Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişiminiz Güçleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, sezgisel izlenimler açısından büyük bir gün olabilir. İç güdülerinizin harekete geçmesi muhtemel ve zihinsel dalgaları bir sünger gibi çekiyorsunuz. Sezgisel gücünüz diğer insanların enerjisini almanızı kolaylaştıracak. Sevdiklerinizin neler yaşadığını hissedebilir böylece durumlarını daha iyi anlayabilir ve empati kurabilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız, onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin, çünkü içgüdüleriniz faydalı olabilir.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi vurgulayın. Kadınlar duygularınızı daha derin bir anlayışla harekete geçirecek. Gayrimenkule yatırım yapın. Evinizi kişisel zevklerinizi ifade edecek şekilde düzenleyin. Kilonuza dikkat edin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün özgüveninizin yüksek olduğu bir gün olacak. Kendinizi ifade etme yeteneğiniz ve liderlik niteliklerinizle öne çıkacaksınız. Aşk hayatınızda da tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Ancak, egoist tavırlara dikkat etmekte fayda var ve başkalarının da görüşlerini dinlemek önemli olacak.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz samimiyet gösteren kişilerle iletişim kurmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenizde böyle kişiler varsa onlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İyi bir dinleyici olmanız ve analitik düşünme yeteneğiniz arkadaş ortamınızda ön plana çıkmanızı sağlıyor. Çevrenizden bir kişi sizden bazı konular hakkında akıl almak isteyecek.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yavaş yavaş bazı şeylerin düzene girmeye başladığını görmek sizi motive edecektir. Bu düzeni kurarken hem maddi olarak hem de manevi yönden sizi memnun edeceklerin sonuçları iyi takip etmelisiniz. Bunlar nereden ilerlemeniz gerektiğinizi gösteren detaylardan ibaret olabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili konular öne çıkabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı düzene sokmak için çaba gösterebilirsiniz. İnsan ilişkilerinizi iyi tutmalı, önce aile sonra sevdikleriniz ve diğerleri ile de ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirlere ve projelere açık olmak keyfini yerine getirecek bugün. Geleceğe yatırım yaparken daha özgür davranabilirsin de. Keyifli iletişimler de her konuda sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerinizden birindeki çatışma bugün kamuya açık hale gelebilir. Neyin daha önemli olduğuna karar vermeniz gerekebilir; kusursuz bir imajı sürdürmek veya sorunu gerçekten çözmek. Karşınızdaki kişinin problemin kaynağı olduğunu iddia ederek paçayı sıyırabilirsiniz ancak gerçeğin tamamının bu olmadığını bilirseniz, muhtemelen vicdanınız sizi rahat bırakmaz. Hatalarınıza sahip çıkmak, dönüştürücü sonuçlar getirebilir. Fikirleriniz, bütün günün odak noktası olabilir. İfade etmekten korkmadığınız çok güçlü bir iradeniz var. Bilgi zenginliğinizle başkalarını aydınlatma şansını elde edeceksiniz. Başarılı olsanız da olmasanız da, denerken iyi vakit geçireceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerinizin karşılığını göremeyebilirsiniz. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İçinizde istikrarı sağlamanız çok zor.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgili partnerinizle beraber karar verebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>