Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Birisi sizi, uzun bir zamandır çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil gibi.

Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz.

Tutumlusunuz, fakat tutumlu davranmanızın koşullarını bulamıyorsunuz. Birikim yapamamaktan şikayetçisiniz. Çok sayıda insanı içine alan bir para tartışması içinde olabilirsiniz.

Sizi, aşk konusunda pek prensipli biri olarak görmüyor olabilirler. Ama bilinçli şekilde karşı propagandanızı yapanlar da var. Alında yatan bir tür çekemezlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanılan her anı doya, doya değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyor, fakat bu düşüncenizi, yaşarken pek belli edemiyorsunuz. Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek, bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi gelir ve giderlerinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyi satın almak isteyebilirsiniz. Fakat bu harcayacağınız para, ileride karşılayamayacağınız bir tutarsa, biraz daha hayalinizi ertelemenizi tavsiye ederim. Miras konusu varsa, size söylenenlere hemen inanmayın. Aldatıcı olabilir. Güneş-Plüton kavuşumu çalışma alanınıza, sağlığınıza ve psikolojinize vurgu yapıyor olacak. Bugünortamında altınızda çalışan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız. Baskıcı ve otoriter olduğunuzu düşünebilirler. Dikkat etmeniz gereken nokta hırslarınıza yenik düşmemek olmalıdır. İşinizdeki gücünüzü takım çalışmasına harcamalısınız. Bireysel olarak kendinizi zirveye taşımak istediğinizde tam tersine hırslarınız, başarınızı küle çevirebilir. Eğer sakin bir tavırla herkesi motive ederek, huzurlu bir ortam yaratırsanız,hayatınızda o zaman güç kazanmaya başlarsınız. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Psikolojik olarak kendinizle savaşabilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar da onlara çok dikkat etsin. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Rutinleri bozuyorsun!Soruyorum, artık sence de aynı hataları tekrarlamaktan vazgeçip, kendine yeni bir yol çizmenin vakti gelmedi mi? Bugün her şeyi geride bırakmak için ideal enerjiler var. Geleceğe yönelik düşüncelerinde kendini hep üst sıralarda hayal ediyor ve bazen zaten öyleymiş gibi yaşıyorsun. ?Amaca giden yolda her şey mubahtır? düşüncesiyle hareket ederken, birlikte çalıştığın insanların haklarını görmezden gelmemelisin. Bugün insanlara biraz daha mütevazı davranmanı tavsiye ederim. Çünkü Ay?ın konumu özellikle birlikte çalıştığın insanlarla çatışabileceğini işaret ediyor, dikkat! Evli ya da ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, ilişkindeki rutinlerden sıyrılıp hareketli hale getireceksin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla bir araya gelip uzun yollar için planlar yapabilirsin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konuların gündemde olacağı bir gün. Kariyerinizle ilgili kaygılarınıza biraz daha teslimiyetçi ve bütüncül yaklaşmalısınız. Sağlığınız ve gündelik sorumluluklarınız bir angarya haline dönüşmemelidir.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminize tekrar düşebilir. Finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraş gösterdiğiniz işlerde yavaşlama ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Hayatınızda gizli kalmış olaylar nedeniyle kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Banka işlerinizi hallederken dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle görüşüp birlikte gezilerde bulunabilirsiniz. Anılardan söz edip mutlu bir gün geçireceksiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gücünüz düşük, bilinçaltında hesaplaşmalar sürüyor olabilir. Yaratıcı becerileri kullanmak ve üretmek yerine kısa yollu tatminlere yönelip, risk alabilirsiniz. İçe dönüp duygularınızı anlamak için yalnız kalmak faydalı olur.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Gündelik hayatınızda önemli değişiklikler arifesindesiniz. Ofisinizin taşınması gündeme gelebilir. Birarkadaşınızla aranızda güçlü bir çekim hissedersiniz. Bu hayatınızın akışını değiştirecek bir ilişkinin başlangıcı olabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>