Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz.

Kazancınız size yetiyor, gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Huzurlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Her konuya hâkim olmaya çalışacaksın!Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Güneş Tutulması sana güç, cesaret verirken; kendinle hesaplaşmana da neden olacak. Yolunu tekrardan çizmek için eline bir kalem tutuşturan gezegenler, bir yandan da geçtiğimiz aylara atıfta bulunuyor. Eğer sorunlar havada kaldıysa veya çoğaldıysa, bu tutulma iyi ya da kötü bu duruma bir son verecektir. Koşturması bol ve iletişimin yoğun olduğu bir gün seni bekliyor. Bu ayın en eğlenceli günlerinden birini yaşayabilirsin. Arkadaşlarınla bir organizasyon planlıyorsan, gösterişli hazırlıklara girişebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili yaşayacağı problemler planlarını değiştirebilir. Her konuya aynı anda hâkim olmaya çalışacağın bir günün seni beklediğini belirtmeliyim.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizin gündeme gelmesi ya da geçmişe dair hatalarınızın sizi strese sokması sizlerin çözüm üretmesine asla engel olamamalıdır. Verilen kararlardan ani bir şekilde dönebilirsiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle düzen ve organizasyon içeren konulara fazla yük getirmekte. Kendinizle ve özellikle sağlığınızla da ilgilenmelisiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendinizi yaralıyor, sonra tekrar kendi kendinizi tamir ediyorsunuz. Ne yaralayın, ne de tamir etmek zorunda kalın. Geçmişi kurcalamak işinize yaradı mı? Hayır. Etrafı darma duman etmek yerine, aklınızdaki fikirler için adım atın. Enerjinizi projelerinize harcayın lütfen.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ay rutinleri dönüştürüyor. Önümüzdeki günlerde disiplin ve kararlılıkla çalışacaksınız. Gün boyu dinlenme ihtiyacınız fazla. Sağlığınıza dikkat edin. Ertelenmiş sağlık sorunları kronik seyre dönüşebilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Yaşam alanınızı aniden değiştirmenize neden olacak bir olay hayatınıza yansıyabilir. Günlük rutininizi daha aileyi ön planda tutmaya itecek bir süreç içine gireceksiniz. Ebeveynlerin sağlık konularıyla ilgilenmek ve bakımlarını üstlenmek size düşebilir. Sindirim sisteminiz duyarlı olabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 32' 40" R
Ay
Yay
16° 01' 57"
Merkür
Koç
16° 06' 47"
Venüs
Koç
27° 20' 46"
Mars
Balık
27° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 01"
Satürn
Balık
16° 18' 34"
Uranüs
Boğa
22° 10' 43"
Neptün
Balık
28° 49' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 26"
Lilith
Başak
23° 00' 32"
True Node
Koç
15° 29' 17"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>