Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yetinmeyi bilmiyorsunuz. Belki de aşka düşsel bir dünyadan bakıyorsunuz. Koşulların duygular ve davranışlar üzerindeki etkileri, sizi yanlış değerlendirmelere götürebiliyor.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler gelebilir. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerle cebelleşecek eforda görmüyorsunuz. Haftanın yorgunluğuyla ilgili olabilir.

Para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu. Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsriflik gibi görünüyor.

Son günlerdeki duygusal değişkenlikler eksik anlamalara, hatalı sonuçlar çıkarmaya çok elverişli. Aldığınız bilgileri zamana yayarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu. Arkadaş çevrenizdeki guruplaşmalar sizi düşündürüyor. İddialı kişiliklerin bu ilişki yumağında sorun yarattığına inanıyorsunuz. Yakında sağlıkla ilgili konularda umutlar sevince dönüşebilir.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Yay burcunda ilerlerken aşk hayatınıza ve çocuğunuza odaklanıyorsunuz. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı sürpriz bir aşka yelken açmanızı sağlayabilir. Çocuğunuzla ilgili de sevindirici bir haber alabilirsiniz. Ay 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok derin konuları düşünüyorsunuz. Düşünmenizde sakınca yok ancak çözüm odaklı değil, sorgulayıcısınız. Kim doğru kim yanlış, ne doğru ne yanlış yıllarla değişkenlik gösterebilir. Tek bir doğru olmadığını, herkesin de sizin kadar sabit olmadığını kabullenmeniz gerekiyor. Aşk güzel şey. Geldiği zaman çok sorgulamamak gerekir.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve akraba ilişkileriniz sizleri ani bir sorunla sınava tabi tutulabilir. Yakınlarınızdan hayatınıza dair bazı eleştiriler duyabilirsiniz. Yorum yapmamaya özen gösterin.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün motivasyonunuz çok yüksek. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinize güveniniz tam. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyeceksiniz ve bunlarla ilgilenirken keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Şans oyunu oynuyorsanız, bugün şansınızı deneyebilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir, beslenmenize dikkat edin.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Son derece heyecanlı ve sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda ısrarcısınız. Öğleden sonra eksik işleri tamamlamak ve program yapmak için koşullar uygun. Harcamalarınıza dikkat edin. Madde ve mananın dengelenmesi gün boyu önemli.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim fikirsel anlamda kendinizi özgür hissetmenize neden olur. Oldukça orijinal fikirler ve projeler kafanızda uçuşacaktır. Bunların hepsini unutmamak adına bir kenara not edin. Oldukça açık sözlü olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere özen gösterin.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 10" R
Ay
Yay
17° 54' 44"
Merkür
Koç
16° 08' 07"
Venüs
Koç
27° 31' 33"
Mars
Balık
27° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 03"
Satürn
Balık
16° 19' 22"
Uranüs
Boğa
22° 11' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 56"
Lilith
Başak
23° 01' 30"
True Node
Koç
15° 28' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>