Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı şikayetler dile getirilebilir. Size duyulan kıskançlık tümüyle mi kurgu ? Hiçbir haklı dayanağı yok mu ? Bunların yanıtlarını kendinize dürüstçe vermeniz gerekiyor.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Duygu dünyanızda gerilim var. Önümüzdeki günleri çok bedel ödetecek bir heyecanla geçirebilirsiniz, dikkat !

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel görüşmelerdeki risk unsuru tehlike arz ediyor. Riski ortadan kaldırabilmeniz, bu görüşme ya da görüşmeleri en azından ertelemenize bağlı. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı gibi yaşıyorsunuz. Onun size duyduğu ihtiyacı biraz abartıyor gibisiniz. Kendinizi suçlu bulduğunuz konuları, nedense kendinizi mutlaka cezalandırma dürtüsüyle ele alıyorsunuz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu aşk hayatınızda şanslı olduğunuzu gösteriyor. Çocuğunuzla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısına kadar şansınız çok açık iyi değerlendirin. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisiyle duygusal hayatınızda gergin anlar yaşayabilirsiniz. Tepki vermeden önce iki kere düşünün, yaralayıcı sözler sarf edebilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğinizle birlikte çok hoş bir program yapabilirsiniz. Birlikte arkadaşlarınızın davetlerine katılabilir, toplantılar düzenleyebilir, kısa yolculuk programları yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik duygu ve isteklerinizi sevdiğinizle paylaşabilir, onun desteğini alabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili heyecan verici güzel gelişmeler yaşanabilir. Sürprizlere açık olmanız gereken güzel bir gün.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacaksınız. Tüm gün boyu kendinizi özgür hissedebilirsiniz bu da sizin yaratıcılığınızı artırabilir. Kendiniz için zaman ve para harcayabileceğiniz bir gün. Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha mutlu hissetmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. İlişkilerinizin ön planda olacağı bir gün olacak.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştiri sınırlarını aşmayın. Bazen insanları fazla sahiplenip sıkabiliyorsunuz. Kırıcı görünebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün spor, sanat etkinlikleri sizi meşgul edebilir. Romantik konulardan verim alabilirsiniz. Gün boyu sosyal konularla uğraşırken, manen tatmin olma arzunuz da artabilir. Yönsüzlük kaynaklı gerginlik olabilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati aşk hayatınızı aydınlatıyor. Romantik bir maceraya neşeyle atılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla heyecan dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Kalbinizi bir yabancıya kaptırabilirsiniz. Bu kişiyle spor salonunda karşılaşmanız mümkün. Vizyoner fikirli insanlara çekilirsiniz. Bu kişi belki sizden yaşça büyük olabilir. Hayatın değişik tatlarını deneyimlemekte fayda var. Ne de her günü bir defa yaşama şansına sahibiz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 01" R
Ay
İkizler
00° 53' 18" R
Merkür
Koç
22° 43' 33"
Venüs
Boğa
11° 46' 08"
Mars
Koç
06° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 27"
Satürn
Balık
17° 18' 11"
Uranüs
Boğa
22° 51' 03"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 28"
Lilith
Başak
24° 18' 27"
True Node
Koç
15° 17' 25"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>