Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Tatildeki ziyaretlerde bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir. Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmamalısınız.

İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, her an yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Şimdilik şu sıralar herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız da mümkün,

Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz. Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir olmanız olumlu bir gelişme.

Herkes sizin için içereceği anlamı yeterince sergiliyor. Bu verilerle yapacağınız değerlendirmeler sizi yanıltmayacak. İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek, bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapabilir. Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:04 Ay-Pluto görünümü, başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınız sayesinde bir çok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda titiz düşünmenizde yarar var. Gelir-gider dengemizi bozmadan alışverişlerimizi yapmakta yarar var. Ayrıca sorun çıkaran veya çıkarabilecek meselelerin titizlikle gözden geçirilmesi lazım. Sağlık, ailevi ilişkiler anlamında gerginlikte uzak durmamızda yarar var. Temizlik, düzenleme, özel ihtiyaçlara bütçede belli bir miktar ayrılması yerinde olur. Ancak hesabınızı iyi yapmanız son derece önemlidir. Planladığınız bazı işler elde olmayan nedenler yüzünden aksayabilir. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, bizim dışımızda gelişen ve bizi üzen sıkıntıları geride bırakmamızı sağlayan içsel bir kuvvettir. Maddi-manevi anlamda güvence isteriz. Hayatın üstümüzdeki baskısından kurtulmak için elimizden geleni yaparız. Saat 23:23 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, çevremizde bulunan kişilerle dostane paylaşımları güçlendiricidir. Karşılıklı paylaşımda bulunma, dışarıyla temas etme, etrafınızdaki kişilerle güçlü bir alışverişte bulunma anlamında gayet hoş saatler geçirebilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Öz eleştiri yapıyorsun! Kendi içine dönmek sana çok iyi gelecek. Neden, nasıl demeden günün çabucak biterken sana da bazı farkındalıklar kazandıracak. Bugün hayatını diğer insanların hayatıyla kıyaslayıp, öz eleştiri yapabilirsin. Hangi noktaların hayatını zorlaştırdığını analiz etmen, içini rahatlatacak. İşinden memnun değilsen, biraz birikim yaptıktan sonra karar almak mantıklı gelecek. Gün içerisinde iletişim konusunda becerilerini ortaya koyacaksın. İnternet üzerinden biriyle tanışabilirsin. Fakat bu kişi pek de göründüğü gibi biri olmayabilir. Bu yüzden onunla iletişim kurarken daha tedbirli davranmanda fayda var. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, eğitimlerine dair önemli kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde aile düzenin ve duyguların birbirine karışabilir. Senden beklentileri olan insanlara yetişememen sinirlerini bozacaktır.

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz önemli bir sınavdan geçebilir ve konuyla ilgili ne yapacağınızı bilemez bir durumda olabilirsiniz. Sizden bazı fedakârlıklar talep edebilirler.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularla uğraşabilirsiniz. Yeni bir yıla yeni bir harcama planı hazırlayabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha çok çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Yaptığınız planlamalarda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Akşam sevdiklerinize zaman ayıracaksınız.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz için cömert davranıp yük alabilirsiniz. Aşırı harcamalardan kaçının. Gün boyu sağlık hassasiyetleri, kırgınlık yaşayabilirsiniz. Sağlıklı beslenmek önemli. Üretim konularında beceriniz yüksek.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda Dolunay'ın ardından Ay artık çalışkan Başak burcunda. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek Yeter ki aşırı gurur ve kibirin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalıştığınız yerden maddi anlamda yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Eviniz, aileniz ile alakalı bulanıklıklar söz konusu olabilir. Bazı işler rötar yemiş olabilir. Hayallerinizin suya düştüğünü hissediyorsunuz. Fakat bu hisleriniz kısa bir süre sonra son bulacak. Ani kariyer değişiklikleri söz konusu olabilir. Kaçınmak gereken bir zaman.

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>