Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinindeğişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, ev satın alma, kiralama, yatırımda bulunma, konularında etkileyicidir. Aslında bu olumlu bir görünüm altında istenirse, gayet doğru adımlar atılabilir. Yeter ki, bilinçli davranalım. Titiz gözlemde bulunalım, güvenli ve sonradan problem çıkarmayacak olanı tercih edelim. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, işlerinizi huzur içinde yapmak, paylaşımda bulunmaktan yanasınız. Sağlık-iş veya bazı düzenlemeler için bürokratik işlemlerle uğraşabilirsiniz. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlığı, iki yönlü düşünmeye neden olabilir. Gelirinize göre giderlerinizi ayarlamak, asıl önemli olan ihtiyacı belirlemek doğru olur.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Planlarını ertelemiyorsun! İlişkilerinde yeni karar aşamaları bugün gündemini değiştirebilir. Ciddi argümanlarını ya da önemli fikirlerini ortaya koyma planlarını ertelemiyorsun. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, önemli bir referans sağlayabilirsin. Kendini doğru ve samimi bir şekilde ifade etmen etkili olacak. Üzerinde baskı oluşturan ilişkilere ?hoşça kal? diyeceksin. Bekâr bir Aslan burcuysan gün içerisinde ilgini çekecek biriyle tanışabilirsin. Bugünden itibaren artık kalbin boş kalmayacak! Eğer evliliğinde sorun olan bir Aslan burcuysan kendini iyi hissedebileceğin yakınlarınla vakit geçirmeni öneririm. Hoşuna gitmeyen şartlara, tolerans göstermeme lüksüne bugünlerde sahipsin. Aksi takdirde, canın epey sıkılabilir!

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz bugün sizi yanıltabilir. Maddi ve finansal konularınızla ilgili unutulan ve gözden kaçan her detay bugün sorunlu bir hale gelebilir. Duygusal dünyanızda biraz daha empati yapmaya eğilimli olmalısınız

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alamayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız daha uygun olur. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına bilgi vermeniz söz konusu. İş hayatınızda işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik eğitimler ve yolculuklar söz konusu olabilir. Kendinizi daima bulunduğunuz yerler dışında daha rahat hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız yavaş yavaş düzene giriyor. İstekleriniz konusunda daha kararlısınız. Bekar Aslan burçları ne istediklerini, beklentilerini çok daha iyi biliyorlar. Aile içi gerilimlerden kaçınmanız gerekiyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önerilere kendinizi kapatıp, fikirlerinizde diretebilirsiniz. Gün boyu yönsüz ve kararsızlık hakim olurken finansal konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen sakladığınız harcamalar açığa çıkabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Bu, kurabiye yaparak da bir tuvale çizdiğiniz desenleri renklendirip hayat katarak da olabilir. Sevdiğiniz kişiyle açık, dürüst gönlünüzden geçen duyguları ifade eden bir konuşma yapabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>