Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haklı olan sizsiniz. O da bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda hissediyor. Belli ki, karşılıklı kişilik sürtüşmeleri içindesiniz. Üzerine örtmek istediğiniz bir mesele, bugün yine aranızda tartışma konusu olabilir.

Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz.

Tokgözlü ve kendine yeten görünüşünüz yakınlarınızın takdirine neden oluyor, ama onlar yine de size desteklerini sürdürmek istiyorlar. Kendi kendinizi idare etme çabanız, bazı harcamalarınıza daha da dikkat etmenizi gerektirecek.

Aşk ilişkinizi başka ilişkilerinize bağımlıymış gibi yaşamamalısınız. Ailenize düşkün olmanız iyi bir duygu. Ne var ki, bu duyguyu zaman zaman abarttığınızın siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak. Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk, ilerleyen saatlerde yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu enerji, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır. Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, ailemizin ve ihtiyaçlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. Ancak bizi birilerinin baskı altına almasından hoşlanmayacağız. Motive edici sözlere ve desteğe ihtiyacımız var. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikir ayrılıkları yaşıyorsun! Önümüzdeki günlerde halletmen gereken sorumlulukların bugün seni kaygılandırabilir. Kalabalık ya da çok ortaklı işte çalışan bir Aslan burcuysan; insanların kendi aralarında konuştukları konusunda garip bir şüpheye düşebilirsin. Bir de bunun üstüne seni görünce susan insanlardan rahatsızlık duyabilirsin. Bu durum arkadaşların arasında mesafe oluşturmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin alacağı hediyeye çok şaşıracaksın. Ayrıca bugün aile bireylerinden özellikle babanla bazı konularda fikir ayrılığına düşebilirsin. Aile içerisinde yeni sorumluluklar almanı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Ufak tartışmaları çok tırmandırmamanı öneririm. Eğlenmek ve dolabını düzenlemek gibi keyifli konulara yönelebilirsin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve sıcak olacak. Dostlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, isteklerinizi kararlı biçimde ifade edebilirsiniz. Sıcak dostluklar kurabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Ortak para durumlarıyla ilgili algılamakta zorlandığınız konular karşınıza çıkabilir. Yatırımlarınız için karar vermeniz gereken bir gündeyseniz, dikkatli olmanızda fayda var. Yaşadığınız endişelerinizle ilgili sezgileriniz açık olabilir. Bugün kendinizi yenilemek için fırsat bulabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son Pazar gününde yakın çevrenizle iletişim dikkat çekici olabilir. Kardeşleriniz, komşularınız vearkadaşlarınızla daha sık bir arada olabilirsiniz. Ziyaretler ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı, lider, içindeki ışığın farkında ancak onu yansıtmak için acelesi olmayan Aslanlar için bugün ailevi konular ön planda. Alternatif planlara takılmadan yakınlarınızla olmak size iyi gelecek.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, eşinizle aranızdaki gerginliği senenin son günü sonlandırabilir. Birlikte yeni yılda yapacaklarınızı planlayabilirsiniz. Ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak sizi mutlu eder. Çok sevdiğiniz bir ressamın tablosu salonunuzu süsleyecektir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi gayet iyi hissediyorsunuz. 2018'ya güle güle derken çok eğleneceksiniz. Bugün romantik enerjiniz yüksek. Kim bilir belki hayatınızın aşkını yeni yıl akşamı bulursunuz. Kafanız karışmış olabilir. Ancak geçmiş, geçmişte kaldı. Unutmanız gereken bir şeyler varsa, 2018'de bırakın gitsin.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 17' 24" R
Ay
İkizler
06° 35' 55" R
Merkür
Koç
23° 06' 12"
Venüs
Boğa
12° 15' 54"
Mars
Koç
06° 45' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 09"
Satürn
Balık
17° 20' 04"
Uranüs
Boğa
22° 52' 28"
Neptün
Balık
29° 10' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 46"
Lilith
Başak
24° 21' 07"
True Node
Koç
15° 15' 28"
Son Güncelleme : 09/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>