Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilirsiniz. Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatabilirsiniz. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz.

Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama olabilir.

Kendini çok hissettirmiyor, ama belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bir para beklentiniz var. Bu konuda ümitlenebilirsiniz.

Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor. Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri olabilir. Doğru zamanlama yapamadığınız bir konuda biraz sıkıntılarınız olacak. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bir konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, aile yaşamı, aile içindeki sevgi alışverişi, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve de fiziksel anlamdaki sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bu alanlarda herhangi bir sorun varsa, yeniden gözden geçirmek ve düzgün bir şekilde işlemesini sağlamak lazım. Psikolojik açıdan da bunlar çok önemli. Çünkü doyumsuz bir yaşamı sürdürmek, hiçbir şeyden haz duymamak olur ki, oldukça rahatsız edicidir. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu, maddi konularda yaşanan zorlukların hiç bitmeyeceği yönünde düşünmenize yol açabilir. Size göre etrafınızda olan biten her şey sanki önceden tasarlanmış gibidir. Ve siz bir kukla gibi dış dünya tarafından oynatılıyorsunuzdur. Ne kadar dikkat etseniz de ilişkinizdeki sorunlar çözüme kavuşmayacak ve parasal sorunlar bitmeyecektir. Oysaki böyle düşünmek yerine kendimize telkinde bulunmamız ve sakin olmamız gerekmektedir. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, bir yandan günlük işlerinizi yerine getirmek zorundasınız, diğer taraftan çevrenizdeki insanlara karşı nazik davranmaya çalışmanız gerekebilir. Bu da sıkıntıya neden olabilir. Kimileri işsiz bazılarımız sağlık şikayetleri var. Bütün bunlar hayatın farklı yönleriyle dengemizi bozuyor. Benim tavsiyem dışa karşı nazik olacağım diye, kendinizi stres içine sokmamanızdır. Bazı işleri halledelim diye de kendinize baskı uygulamayınız. Çünkü siz dikkat ettikçe, bir şeyler ters gidebilir. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, moralimizi yükseltici ve keyifli saatler geçirmemizi sağlayıcıdır. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duyguların yükseliyor! Bugün yerinde duramayacaksın. Hem işlerinin yoğunluğu hem de sosyalleşmek istemen seni fazlasıyla hareketli bir hale getirecek. Maceracı tarafın ön planda. Daha önce hiç gitmediğin bir yere kısa bir ziyaret düzenleyebilirsin. Bugün bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. Çalışma ortamında öfkene hâkim olman gereken bir gün. Etrafındaki insanlara ayak uydurmaktan ziyade, ?kendi işimi kendim hallederim? dediğin bir gün aynı zamanda. Fakat ekip çalışması içerisinde olan bir Aslan burcuysan bu tavrın tepki çekebilir, dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, duruşuyla sana ilham verecek, duygularını yükseltecek kişiyle karşılaşabilirsin. Akşamüzeri yapacağın alışverişle bütçeni aşabilirsin. Aman dikkat!

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkileriniz arasına bugün finansal konularınız birtakım gerilimler yaratabilir. Bu noktada önemli bir denge unsuru oluşturmanızı gerekmektedir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde hareketlilik var. Ziyaretler, görüşmeler ve konuşmalar daha çok gündeme gelebilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne istediğiniz ne yapmak veya ne olmasını istediğiniz konusunda kafanız karışmış, arada kalmış olabilirsiniz. Ayaklarınız yere sağlam bassın. Günlük hayatınızda her şey beklediğinizden çok daha fazla düzene girecek. Siz şimdilik sadece yeni yıl hazırlıkları ile ilgilenin ve gönlünüzü ferah tutun.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda aşırı hassas ve duyarlı davranabilirsiniz. Harcama ve alışveriş konusunda her adımınızı iki kere düşünmek zorunda hissedebilirsiniz. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı durumlar karşınıza daha sık çıkabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hedeflerinizi gerçekleştirme gücünüz yüksek. Hoşgörüden doğan uyum ve talihle ilerleyebilirsiniz. Günlük işlerde aksamalar, eksikler olabilir. Olayları objektif değerlendiremek faydalı olur.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylardan etkileneceğiniz bir gün. Duygularınız yükselmiş durumda. Alacağınız bazı haberler harekete geçirebilir ve kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 08' 07" R
Ay
İkizler
04° 20' 26" R
Merkür
Koç
22° 57' 09"
Venüs
Boğa
12° 04' 06"
Mars
Koç
06° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 53"
Satürn
Balık
17° 19' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 54"
Neptün
Balık
29° 09' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 15"
Lilith
Başak
24° 20' 04"
True Node
Koç
15° 16' 16"
Son Güncelleme : 09/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>