Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece deneyimsizlik. Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel yaklaşımlar beklerken biraz abartıyor gibisiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki çok belirgin fark, bir süre sonra sübjektif koşullanmalara yol açabilir. İşyerinizdeki performansınız bazılarına abartılı geliyor gibi.

Para konularında oldukça fedakarsınız. Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için, sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz.

Bencilliğe doğru bir, iki adım yürümenizde hiç sakınca yok. Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu, sizi bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışık görünüyorsunuz. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu günlerde çok işinize yarayabilir. Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendiriyor, ama yaşanması gerektiğine inanarak korunuyorsunuz.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Ailenize ve evinize odaklanacağınız bir güne başlıyorsunuz. Aile bireylerinizle planlar yapabilirsiniz. Evinizde ufak dekor değişiklikleri yapmayı düşünebilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağının kesinleşmesiyle aşk konularında şansınız açık iyi değerlendirin. Sadece maddiyatla ilgili çok fazla hayallere kapılmayın. İleride ödeyebileceğinizi düşündüğünüz şey için, gerçekten maddi imkanınız olup olmadığını iyi analiz edin. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu tekrardan gönül ilişkinizde hareketlenmeler yaratabilir. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar enerjinizi seyahatlerinize harcayabilirsiniz. Hemhem tatil için seyahat edebilirsiniz. Akademik yaşamına devam edenler için de yoğun bir dönem olabilir. Hayata bakış açınızın daha farklı olacağı bir döneme giriyorsunuz. Biraz daha kendinize dönebilirsiniz. Kendinizle savaşmayı bırakmalısınız. Pozitif ve olumlu düşündüğünüzde her şeyin yolunda gittiğini fark edeceksiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kazanan taraf sen olacaksın! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Senin gibi ateş burcunda geçecek olan Mars, hayata karşı hırsını daha da artıracak. Yatırımlar konusunda ne yönde ilerlemen gerektiğine karar veremeyebilirsin. Merak etme, kazanan taraf olduğunu göreceğin bir gün olacak. Bugün çalışmak zorunda kalan bir Aslan burcuysan kendi işini kurmak fikri adına adımlar atabilirsin. Sana kendini tekrardan hatırlatan yeteneklerin için gayret etmeye ne dersin? İkili ilişkilerde zorlu bir süreç seni beklerken gönlün her açıdan rahat olabilir. Acele karar vermekten itinalı sakındığın bir ilişkin var. Yeni yıla ailenle beraber girdiysen bugün sevdiklerinin sağlık sorunları da gündeminde olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki iletişim bağlarınız kuvvetlenebilir. Onların arkanızdaki gücünü daha iyi hissedebilirsiniz. Bazı konularda haklılığınız anlaşılacak.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkında olmadığınız konularda yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden olaylara hassasiyet gösterebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Devlet kapısında işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Karşınızdakilerin düşüncelerine karşı daha dikkatli olmalısınız.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve projelerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son gününde eviniz ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişi yad etmek, anılardan bahsetmek, eski resimler e bakmak için güzel bir gün olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda ortak anlayış geliştirmek önemli. Krizlere takılıp kalmadan, çözüm odaklı olmak önemli. Gün boyu yönsüzlük duygusu ile harekete geçme dürtüsü eş zamanlı gelişiyor.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan yaşam dinamosu Mars gezegeni, size bol bol seyahat etme imkanı tanıyacak. Yeni kurslara başlayabilir, eğitim hayatınızda önemli sınavlardan başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan biriyle aranızda aniden bir yakınlaşma meydana gelebilir.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 09' 20" R
Ay
İkizler
04° 38' 08" R
Merkür
Koç
22° 58' 20"
Venüs
Boğa
12° 05' 38"
Mars
Koç
06° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 11"
Satürn
Balık
17° 19' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 19"
Lilith
Başak
24° 20' 12"
True Node
Koç
15° 16' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>