Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtünüzün serinkanlı davranışları, sizin panikçi bazı tavırlarınızı dengeleyebiliyor. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir. Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz.

Bir musibet bin nasihatten iyidir, deyişini yabana atmamalısınız. Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın ödeyeceği bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Bugünlerde araştırma becerinizi ön plana çıkartabilirseniz, şaşırtıcı birtakım sonuçlar almanız mümkün.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerleyen Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Mümkünse önemli işlerinizi Ay Yay burcuna geçene kadar bekletin. Günün ikinci yarısı Yay burcunda hareketine başlayan Ay, aşk hayatınızda hareketlenmeler yaratabilir. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Şansınızın da açık olduğu bir gün, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuza enerjinizi harcayacağınız bir gün olabilir. Satürn- Güneş kavuşumuhayatınızda mevkinizi güçlendirecek gelişmeler yaşatabilir. Uzun zamandır beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Ayrıca sağlık sorunlarında zorlu ama sonrasında güçlü hissedeceğiniz bir zaman dilimi içerisindesiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yaratıcılığın ön plana çıkıyor! Savaşçı ve egosu yüksek insanlarla bir araya geleceğin bugünden çok şey öğreneceksin. Yaratıcılığını ön plana çıkartacağın gruplar ile karşılaşabilirsin. Son günlerde başına hiç beklenmedik olaylar geliyor olabilir. Gezegenlerin seyri seni risk almaya, sert konuşmalar ve öfkeli çıkışlar yapmaya ittikçe her türlü sonuca da hazır olman gerekir. Diğer taraftan son günlerde gündeminde olan konulara yönelik kaygılar yaşayabilirsin. Yakın arkadaşınla dertleşerek bu sorunun üstesinden gelebilirsin. Aşk hayatınla ilgili güzel gelişmeler kapıda. Özellikle uzun zamandır ilişkin varsa, sevgilin evlenme teklif edebilir. Eğer sanatla ilgilenen biri isen kafa açıcı fikirler sayesinde, ilerleme kaydedebilirsin. Yeteneğin olmadığını düşündüğün yeni bir alanda etkili bir rol alabilirsin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata bakış açınızı farklı yöne kaydıracak olan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde kendinizi özel ve seçilmiş hissettirecek davranışlarla karşılaşmak sizi motive edecektir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Ev veya işte yaşayacağınız küçük sakarlıklara dikkat etmekte fayda var. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Onlar için harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. İlişkisi olmayan aslan burçları da bugün yeni birisiyle tanışabilirler.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsinz. Bir hayli dalgın ve dikkatsiz davranıyorsunuz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın akrabalarınızı arayacak, onların ziyaretine gideceksiniz. Aile bireyleriyle birlikte olmaktan keyif alacak, beraberliğinizi daha güçlü hale getireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte kısa bir tatil yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konularda hassasiyetler yaşanabilir. Öğleden sonra talihli olaylar, romantizm, aşk, sosyal etkinlikler gelişebilir. Ertelenmiş işlede hareketlenmeler olabilir. Projeler akışkanlık kazanabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlattığınız değişim rüzgarını rutin hayatınıza taşıyacak. Ofisinizi taşıyabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan ayrılabilirsiniz. Tadilat gündemde. Sağlık konularına karşı duyarlı olma zamanı. Evcil hayvanınızın sağlık kontrolünü yaptırmalısınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzun yöneticisi Güneş Satürn ile birleşirken görev ve sorumlulukların baskısını üzerinizde daha çok hissedeceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında ise aşktan yana güzel gelişmeler moralinizi yerine getirebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 33" R
Ay
Boğa
22° 37' 53" R
Merkür
Koç
22° 12' 03"
Venüs
Boğa
11° 03' 33"
Mars
Koç
06° 00' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 19"
Satürn
Balık
17° 15' 28"
Uranüs
Boğa
22° 49' 03"
Neptün
Balık
29° 08' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 36"
Lilith
Başak
24° 14' 36"
True Node
Koç
15° 19' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>