Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Duygusal dünyanız oldukça aydınlık.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları gergin bir ruh hali yaratabilir. Çalışıyorsanız ofis arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadarhayatınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren bir gelişme yaşayabilirsiniz. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güzel haberler kapıda!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Şans bugün de senden yana. Üst üste güzel haberler alabilirsin. Gerçekleştirmeyi düşündüğün planların varsa bugün olumlu bir gün! Özel hayatında da güzel bir döneme girerken sevdiğin kişiyle, küçük bir seyahate çıkabilir ya da beraber organizasyonlara katılabilir; keyifli bir gün planlayabilirsin! Seni sakin bir gün bekliyor. Sürekli kalabalıklar içerisinde olmaya hazır ol. Farklı tekliflere açık olduğun bir gün? Sorumluluğu üstüne almak özellikle yoğun bir çalışma temposunun içerisinde olacağın anlamına gelecek. Teklifleri geri çevirmeyeceksin.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle geçirmek istediğiniz planlarınızı bugün aniden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Trafikte ve iletişimde oldukça dikkatli olmalı öfkenizi kontrol etmelisiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı sorunlar ya da meşguliyetler söz konusu olabilir. Duygusal konularda, sağlıkla ilgili konularda ciddi düşünebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının. İlerleyen saatlerde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu ve dost canlısı Aslanlar bugün sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Günlük işleri düzenlerken talepleriniz makul olmalı. İnsanların size karşı tutumları sertleşebilir. Gün boyu sorun olarak algılayacağınız mesuliyetler gelişebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Oğlak burcuna geçerekhayatınızda ne zamandır aradığınız düzeni hayatınıza taşıyacak. Mesai arkadaşlarınızla yeni bir düzen vebölümü yapabilir. Çalışma sisteminde rahat bir düzene geçebilirsiniz. Kişiler arasında yapılanbölümü sayesinde sorumluluklar daha kolay yerine getirilecektir. Ofis için gerekli eksikleri tamamlama zamanı.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 04" R
Ay
Yay
16° 07' 19"
Merkür
Koç
16° 06' 51"
Venüs
Koç
27° 21' 17"
Mars
Balık
27° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 07"
Satürn
Balık
16° 18' 36"
Uranüs
Boğa
22° 10' 44"
Neptün
Balık
28° 49' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 27"
Lilith
Başak
23° 00' 34"
True Node
Koç
15° 29' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>