Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir. Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz

Birinci dereceden önemli olduğunuz kişilere karşı ihmalkarlıklarınız var. Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir gece ve umutlu bir sabahınız var. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek. Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Onunla ortak yakınlarınızı, bu konuda fazla soğukkanlı buluyorsunuz

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda ilerliyor. İlişkinize ve evliliğinize odaklanacağınız bir gün sizleri bekliyor. İlişkinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Uzun süreli ilişkilerde artık ciddi adımlar atılabilir. Evliliğinizde biraz daha özgür kalmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Bazı şeylerin sizi kısıtladığını fark edebilirsiniz. Ortakaçmışlar varsa bugün yeni proje veyateklifleri alabilirsiniz. Günün genelinde zaman zaman agresif olabilirsiniz. Özellikle ofis ortamında sözlerinize dikkat etmelisiniz. Söyledikleriniz daha sonradan başınızı ağrıtabilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dingin hissediyorsun!Eski işinden tekrar teklif alabilir ya da eskiden birlikte çalıştığın insanlarla tesadüfen karşılaşabilirsin. Süregelen işlerinde bazı aksilikler oluşabileceği gibi; alacaklarını tahsil etmede gecikmeler yaşanabilir. Yaşanılanların etkisinden sıyrılmak belki de en doğrusu. Söylemek istediklerinin karşındakilere nasıl bir hasar yaratacağını önceden hesaplarsan daha iyi olur. Senin bile farkında olmadığın ve sakladığın bazı sırları ortaya dökülebilir. Kimle neyi konuştuğuna dikkat etmelisin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşamınıza yeni bir yön vereceksin. Akşam saatlerinde kendini daha dingin hissedeceksin. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak belki de güzel bir seçenek olabilir, ne dersin?

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konulardabirliği ve uzlaşmaya açık bir gün. Olayları fazla büyüten kişilere karşı tavrınız net olacak. Biraz alttan alırsanız kazanan siz olacaksınız.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü ortaklı para konularıyla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Finansal konularla ilgilenirken dikkatinizi toplamaya özen göstermekte fayda var. Önemli kararları bugün almamaya çalışın. Bugün işlerinizde aksamalar olabilir. Rahatsızlık duyacağınız zamanlar olabilir, akışta kalmaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bazı gelişmeler sizde endişe yaratabilir.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burçları kendilerine zaman ayırmakta oldukça zorlanıyorlar. İletişim trafiğiniz çok yoğun. Olan bitene yetişemiyorsunuz. Dengelemekte zorlanıyorsunuz. Romantik anlamda güzel gelişmeler oluyor. Olan biteni çok fazla anlamlandıramıyorsunuz. Akışa bırakıp, olanı yaşamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla kendinizi iyi hissedeceksiniz.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık, günlük işler, sınavlar, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili alanda Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Bu süreci rahat atlatmak için disiplinle çalışmak gerekiyor. Sağlık sorunları oluşursa kronikleşmemesi için tedbir alın.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı heyecan, kibir ve bencillikten uzak durun. Kalbinizi yaralayanları sevgiyle başka yolculuklara uğurlayın. Sunduğunuz sınırsız sevgi ve aşka kim layıksa o dursun yanınızda. Topluluklarla olan ilişkinizi coşkuyla kullanın. Aldığınız övgüler ve alkışlarla yetinebilmek günün en anlamlı konusu olacaktır. Kalp rahatsızlıklarına ve damar problemlerine karşı duyarlı ve dikkatli olun. Babanızın sağlığına özen gösterin.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek, ancak heyecanınızı bastırmakta zorlandığınız taktirde yanlış adım atabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 51" R
Ay
Yay
15° 11' 33"
Merkür
Koç
16° 06' 13"
Venüs
Koç
27° 15' 57"
Mars
Balık
27° 23' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 07"
Satürn
Balık
16° 18' 13"
Uranüs
Boğa
22° 10' 29"
Neptün
Balık
28° 48' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 12"
Lilith
Başak
23° 00' 06"
True Node
Koç
15° 29' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>