Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz. Kesin yargılar için çok erken.

İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi sevindirecek bir gelişme olabilir. Yüklendiğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi sorumluluklarınızla denk düşürmeye çalışmalısınız.

Bütçe hesaplarınız bir ticari defter titizliğinde. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor.

Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetmiş olsanız bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşüneceksiniz. Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, bir uzmana danışılmadan ortadan kalkmayacak. Haftanın sonuna doğru bu konuda bir rahatlama görünüyor.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gönül ilişkilerinizde sürprizlere hazır olun. Partneriniz size hiç beklemediğiniz bir sürpriz yapabilir. Gününüzü güzel kılan şey, bu sefer hayatınızdaki kişi olacaktır. Ortakaçmışlar varsa bugün beklenmedik birfırsatı karşınıza çıkabilir. Ofiste çalıştığınız ortamda güç çekişmelerine şahit olabilirsiniz. Otoriter bir yöneticiyle ters düşebilirsiniz. Haklı olduğunuzu ispatlarken hırslarınızdan ötürü agresif gözükebilirsiniz. Sağlık problemleriniz varsa mutlaka üstüne düşün. 19:52-22:43 arası Ay boşlukta olacağından sevgilinizle ya da eşinizle ilgili bir konuda eyleme geçmeyin. Sonuçsuz veya cevapsız kalabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farklı çevrelere katılıyorsun!Popülerliğinin arttığı ve farklı bir çevreye girmek istediğin bir gün geçirebilirsin. Gezegenlerin seyri aklında olmayan veya hiç tanımadığın insanlara ilgi duyacağına işaret ediyor. Bu küçük flörtlere kendini kaptırabilirsin. Diğer yandan hararetli tartışmalar ve bencilce davranışlar gündeminde sıklıkla yer alacaktır. Artık insanların ne söyledikleri değil senin ne düşündüğün önemli olacak. Eğitim ve farklı biriçin fırsatlar oluşabilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, ekonomik bazı düzenlemelere gidebilirsin. Akşamüstü aldığın telefon ile gündemin tamamen değişebilir. Kardeşin ya da kuzeninle ilgili sorunlar kafanı epey karıştıracak.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen bazı sağlık problemleriniz tekrar ortaya çıkabilir ve bunlara yeni çareler bulabilir ve hızlıca iyileşme sürecine geçebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde hassas davranmak faydalı olur. Dünya görüşünüzü değiştirecek gelişmeler yaşanabilir. Bir süredir bekleyen anlaşmalar hız kazanabilir. Pratik ve uygulanabilir hedefler koyup, gün boyu dengenizi koruyun. Güneş Plüto kavuşumda;ve üretim, ruh beden dengesi konularında sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Haftanın ikinci yarısında ikili ilişkilerle yakından ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Partneriniz kendisine ekstra ilgi göstermenizi isteyebilir. Bir yandan agresif ve tutarsız tavırları ruhunuzu yoracaktır. Sakinlik ve sağduyuyu elden bırakmadan ilişkiyi yönetmelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 43' 12" R
Ay
Yay
18° 21' 38"
Merkür
Koç
16° 08' 27"
Venüs
Koç
27° 34' 07"
Mars
Balık
27° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 32"
Satürn
Balık
16° 19' 33"
Uranüs
Boğa
22° 11' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 03"
Lilith
Başak
23° 01' 44"
True Node
Koç
15° 28' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>