Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün, birilerinin yaralarını yatıştırmak için zaman harcayabilirsiniz. Belki de ihtiyacı olan sevdiğiniz birine bazı rahatlatıcı tavsiyelerde bulunacaksınız. Sevgiliniz ya da çocuğunuz zor zamanlar geçiriyor olabilir. Duygusal desteğiniz onlar için çok şey ifade ediyor. Ne olursa olsun, yanlarında olduğunuzu ve desteklemeye hep hazır olduğunuzu onlara hissettirin.

Bugün işyerinde çatışma yaşayabilirsiniz. Zararı hafifletmese sizin elinizde. Neden günearkadaşlarınızla bir ekip toplantısı yaparak başlamıyorsunuz? İnsanları, hislerini açıklamak için cesaretlendirerek günün ilerleyen vakitlerinde gerçekleşebilecek tartışmaları önleyebilir. Birlikte güven ve ekip bilinci çalışmaları yapmak için vakit ayırın. İnsanlar tüm bunları bayağı bulup gözlerini devirse de, herkes pek çok önemli deneyim edinecek.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bazı mektuplar, çekler veya telefon görüşmeleri bugün size ulaşmakta gecikebilir. Gecikmeler kontrolünüzün dışında gerçekleştiği için, sinirlenmenizin hiçbir alemi yok. Yapılması gereken en iyi şey, yapacak başka bir şey bulmak ve beklediğin şeyin gerçekleşmesine izin vermek. Kaybolmadılar - gelecekler! Dayanın!

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan keyif almaya ve iyi hissetmeye, mutlu olmaya odaklanabilir; özgürlüğünüze daha düşkün olabilirsiniz. Akşam saatlerinde görevler ve sorumluluklar gündeminizde olabilir. İş görüşmeleri yapılabilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra ay boşlukta hareket ediyor. Uzun süredir ihmal ettiğin birileri olabilir. Gün içerisinde bulduğun ilk fırsatta telefona sarılabilirsin. Yalnız yaşayan bir Aslan burcuysan, ev işlerinde dikkatli olmalısın. Beslenme planını yeniden şekillendirmeyi düşünebilirsin. Stilin konusunda değişim fikirleri aklını kurcalıyor.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerinizi sorgulamayı bırakmalısınız. Kimseden onay almanıza gerek yok. Kendinize güvenmelisiniz. Kararlı olun ve ilerleyin. Birilerinin manipülatör davranışları sizleri sorgulamaya götürmemelidir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir üzerinizde baskı hissettiğiniz ve açmazda olduğunuzu düşündüğünüz konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir yardım eli ile çok ferahlayabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen, başkaları ne derse desin, yavaşlamanız ve yapmak istemediğiniz şeyleri yapmanız gerekir. Bugün bunun aksine büyük bir yan adım atma şansı sunuyor.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınızdan çok özel bir insan geçecek ve onunla görüşmek isteyeceksiniz. Pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Düşünmeniz gereken birçok şey var, fakat kafanız çok karışık.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 17" R
Ay
Başak
05° 20' 29"
Merkür
Koç
17° 42' 39"
Venüs
Koç
17° 07' 55"
Mars
Balık
21° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 32"
Satürn
Balık
15° 31' 11"
Uranüs
Boğa
21° 43' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 40"
Lilith
Başak
22° 05' 24"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>