Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fırsatlar Doğuyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, birilerinin yaralarını yatıştırmak için zaman harcayabilirsiniz. Belki de ihtiyacı olan sevdiğiniz birine bazı rahatlatıcı tavsiyelerde bulunacaksınız. Sevgiliniz ya da çocuğunuz zor zamanlar geçiriyor olabilir. Duygusal desteğiniz onlar için çok şey ifade ediyor. Ne olursa olsun, yanlarında olduğunuzu ve desteklemeye hep hazır olduğunuzu onlara hissettirin.

Bugün işyerinde çatışma yaşayabilirsiniz. Zararı hafifletmese sizin elinizde. Neden günearkadaşlarınızla bir ekip toplantısı yaparak başlamıyorsunuz? İnsanları, hislerini açıklamak için cesaretlendirerek günün ilerleyen vakitlerinde gerçekleşebilecek tartışmaları önleyebilir. Birlikte güven ve ekip bilinci çalışmaları yapmak için vakit ayırın. İnsanlar tüm bunları bayağı bulup gözlerini devirse de, herkes pek çok önemli deneyim edinecek.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinden pek de bir şey yapmak gelmeyebilir. Az hareket etmeye çalışmak daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Yapılması gereken işleri halletmek için daha istekli olmalısın. Programına uymaya çalışmakta yarar var.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçtiğimiz yıl dilediğiniz bir şey gerçekleşmemiş olabilir. Ancak bu, dileğinizden vazgeçmek zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Aynı umudu ve heyecanı yeniden yakalamaya çalışabilirsiniz. Siz denemeye devam ettiğiniz sürece, evren mutlaka sesinizi duyacaktır.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerini ve sorumluluklarını titizlikle yönetmen, üstlerinin ilgisini çekiyor. Uzun zamandır terfi bekleyen bir Aslan burcuysan, gelişmelerle karşılaşabilirsin. Müziğe karşı ilgin varsa, zaman ayırmakta güçlük çektiğin gitarına bugün vakit ayırmak isteyebilirsin. Önce kendine sonra da çevrene karşı daha dürüst yaklaşımlarda bulunmak isteyeceksin.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden sizlere duygusal baskı kurmaması yönünde istekleriniz olacaktır. Yalnız kalmaya ve kendinizle ilgilenmeye ihtiyacınız var. İlişkilerde gücünüzü göstermek isterken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Akşam sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmek istiyorsanız, gereksiz diyaloglardan uzak durun. Aksi halde eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İsteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bazı mektuplar, çekler veya telefon görüşmeleri bugün size ulaşmakta gecikebilir. Gecikmeler kontrolünüzün dışında gerçekleştiği için, sinirlenmenizin hiçbir alemi yok. Yapılması gereken en iyi şey, yapacak başka bir şey bulmak ve beklediğin şeyin gerçekleşmesine izin vermek. Kaybolmadılar - gelecekler! Dayanın!

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi bilgilendirmediği konular veyahut sizden gizlendiğini düşündüğünüz şeyler ilişkinizi sorgulatabilir ancak herkesin kişisel bir alanı olması gerektiğini unutuyorsunuz. Çalışma alanınızda veya sadece sizin başarılı olmak istediğiniz bir alanda yeteri kadar iyi veya bilgili olmadığınızı düşünmek son zamanlarda motivasyonunuzu düşürmüş olabilir fakat onlara ulaşırsanız insanların size yardım etmekte ne kadar istekli olduğunu göreceksiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız anlaşmalara özen göstermelisiniz. Özel durumlar söz konusu. Mantıklı olmayı bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Şansınıza güvenmelisiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yöneticiniz Güneş ile Neptün arasında olumlu etkileşim var. Kariyerinizle ilgili ideallerinize, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Bunlarla ilgili adım atabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 11"
Ay
Akrep
12° 41' 05"
Merkür
Koç
25° 58' 58"
Venüs
Balık
20° 25' 44"
Mars
Balık
04° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 36"
Satürn
Balık
13° 11' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 03"
Neptün
Balık
27° 46' 23"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 16"
Lilith
Başak
19° 41' 27"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>