Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eğlencelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Zihnin berrak ve anlamaya fazlasıyla yatkın. İlgini çeken şeylere odaklanmak ise daha da kolay gelecek ve bunun yanı sıra ilgini pek de çekmeyen şeylerle de başa çıkman daha kolay olacak. Son zamanlarda bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsan, günün enerjisiyle derin bir nefes alacaksın. Zihninden sonuna kadar faydalan!Bugün yeni bir projeye dahil olmak konusunda ilham gelebilir. Yeteneklerin beyin fırtınası yaratabilir ve vizyonu geniş yeni stratejiler ortaya çıkararak önemli bir hal alacak. Her zaman yaratıcı görüşlerine çok güvenmezsin ama, bu sefer olumlu bir tecrübe edineceksin. Bugün büyük düşünmek konusunda cesur ol ve insanlara gelecek hakkındaki büyük planlarından bahset.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsin. Bu isteğin üzerine gitmek senin için faydalı olacak. Yeni hobiler edinmek senin için heyecanlı bir deneyim olacak. Çevrene karşı merak duymaya devam etmelisin.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni şeyler denemekten, sınırları zorlamaktan, öncülük etmekten çekinen biri değilsiniz ancak bazen daha kolay geldiği için alışkanlıklara kapılabiliyorsunuz. Bazen yeni şeyler denemek için kendinizi biraz zorlamanız gerekebilir. Bu size bambaşka kapılar açabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere karşı olan iletişimin her geçen gün daha etkili bir hale bürünüyor. Gireceğin yeni ortamlarda, kafa dengim dediğin kişilerle tanışabilir ve yakın arkadaşlıklar kurabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilin ile keskin bir virajdan dönebilirsin. Bahsi geçen problemlerin üzerini örtmek istemeyeceksin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda değişiklik yapılması için liderlik yapacaksınız. Verilen sözlerin somut adıma dönüşmesi için adım atmanız gerekiyor. Hem kendi itibarınız hem de güvenilirliğiniz için bu konuda gereken özveriyi göstermeli ve çevrenize de bunu hissettirmelisiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstelerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her düşündüğünüziçin başkalarına ihtiyaç duymayın. Sevdiklerinize karşı hissettiğiniz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün, seni son damlasına kadar tatmin edecek! Birkaç hafta önce, hatırlarsın, temel ilgi alanın konusunda oldukça girişkendin. Tanınırlık kazandığına dair hiç şüphe yok. Başarı kayıtlarıyla desteklenmiş, yeni çabaların çok daha rahat olacak. Bugün bütün maceralar için şanslı bir gün olduğundan, iki kez düşünme. Bir fırsat yakaladığını düşünüyosan hemen değerlendir!

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, zihniniz son derece kesin çalışıyor, fikirleriniz hayatın neredeyse her alanında zafer getirebilir. Zekânız ve çekiciliğiniz sizi sizin için önemli olan insanlara yaklaştırabilir. Geçmişte edindiğiniz derin bilginiz, ihtiyaç duyulduğunda işe yarayabilir. Kişisel alanınızda olmaktan ve kendinize zaman ayırmaktan her zamankinden fazla keyif alabilirsiniz. Bugün sıra dışı şeyler ilginizi çekmiyor ve monotonluğun huzurunu istiyorsunuz.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün önemsiz şeylerin üzerinde fazla durmaya başladınız. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın mekanik davranışlarını eleştirmekten kaçının. Engeller karşısında pes etmemelisiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular, borçlar, kredilerle ilgili bir gündeminiz olabilir. Bu konularda rahat bir akışla ilerleyebilirsiniz. Sabah saatlerinde bazı blokajlar olması mümkün, önemli işlerinizi öğleden sonra yapabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>