Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hassassın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

İyi kalpli olmak genellikle Aslan ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için daha güzel olacak bir geleceğe ilerlemek isteyeceksin. Planlarını yapıp vakit kaybetmeden uygulamaya geçmelisin. Başkalarının ne dediğine aldırmadan istediğin yolda yürümek senin için iyi olacak.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yıl kutlamalarını geride bırakıp işinize ve sorumluluklarınıza hızlı bir dönüş yapıyorsunuz. Günün ilk saatleri biraz koşturmacalı geçse de öğleden sonra bu yoğun temponuzun karşılığını alabilirsiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassasiyet duyduğun konular karşına geliyor. Geçmişte karşılaştığın bu konuların bugün tekrar karşına gelmesi, seni yıpratabilir. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, gelen bir telefon beklediğin haberi işaret ediyor olabilir. Evlilik sürecinde olan bir Aslan burcuysan, partnerinle beraber alışveriş listesini tamamlamak isteyebilirsiniz. Sporu rutin haline getirmeyi düşünebilirsin.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde açık sözlüsünüz. Dobralığınız hem takdir toplayacaktır hem de eleştirilecektir. Bu davranışınızı nerede nasıl kullanmanız gerektiğini yeniden tartıp biçip öyle konuşmayı seçin.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüzü partnerinize odaklarsınız ilişkinizin heyecanı artacaktır. İlişkiyi kurtarmaya çalıştığınız görülüyor.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

3 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla problem yaşamayacağınız bir gün olsa dahayatınızda muhatap olduğunuz kişilere karşı daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ailenizde bir süredir aksayan bir huzur varsa bunu bugün tekrar sağlayabilirsiniz. Kişisel olarak tanıdığınız birileriyle maddi ortaklık kurma fikri gündemde olabilir. Bugün birçok sorumluluğu yerine getirmek isteseniz de ruh haliniz fazla yoğunluğu kaldıramayabilir.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yararlanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Koşullarınızı yeniden yapılandırmalısınız.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın ilk haftasına başlarken evinizi ya da çalışma ortamınızı derleyip toplama, organize etme işleriyle ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili gerekli kontrolleri yaptırmak için bir randevu alabilirsiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

3 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 37' 10" R
Ay
İkizler
25° 39' 11" R
Merkür
Koç
24° 27' 14"
Venüs
Boğa
13° 57' 28"
Mars
Koç
07° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 35"
Satürn
Balık
17° 26' 24"
Uranüs
Boğa
22° 57' 15"
Neptün
Balık
29° 12' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 11"
Lilith
Başak
24° 30' 16"
True Node
Koç
15° 07' 59"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>