Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tecrübelerin Önünde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgilinizle yeni bir projede çalışabilirsiniz. Belki ikiniz de evinizi daha iyi bir düzene koymak istiyorsunuzdur. Yeni bir kitaplık ve dosya kitaplığı satın alabilirsiniz. Ya da bodrumunuzu temizleyebilirsiniz. Evinizin her yerini düzenli hale getirmek isteyeceksiniz. Sevgilinizin kırlentler ve çiçeklerle renk katma konusunda bazı dekorasyon fikirleri olabilir. İkiniz de sonuçlardan memnun kalacaksınız.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak fırsatlar seni heyecanlandıracak. Bir seçim yapıp ilerleme imkanını düşünmek seni motive edecek. Etrafındaki insanlar bu seçimi yapmakta sana isteyerek ya da istemeyerek yardımcı olacaklar.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde kendinize güvenerek ilerleyebilir ve hayatınızda size yük olan konulara çözüm getirerek rahatlama yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız için daha korumacı davranabilir, aşk hayatınızda daha tutkulu olabilirsiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş yılı hızlıca arkanda bırakırken, tecrübelerini önüne katıyorsun. Uzun süredir ayrı kaldığın arkadaşlarınla aranı düzeltmek için atacağın adımlar aynı şekilde karşılık bulacak. Kendinden emin tavırların da dikkatleri üzerine çekecek. Aile büyüklerinden gelecek eleştirilere, ılımlı yaklaşmak isteyebilirsin

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sınav ile karşı karşıyasınız. Geçmişle bağlantılı olan bu konuda yön arayışınız olacaktır. Bu durum sizi biraz yıpratabilir ama duygularınız ve düşünceleriniz size en doğru yolu gösterecektir. Lütfen kendinize güvenin. Çıkacağınız yolun sorumluluklarını üstlenin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata daha olumlu bakabileceğiniz, sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli şeylere de açıksınız.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işinizde değişik-likler yapmak istiyorsunuz. Size böyle bir yetkiyi ancak üstleriniz verebilir. Kendinizin ve yapabilirliğinizin farkında olarak geliştirin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

1 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat ve onu nasıl yaşadığınız konusunda ciddileşmek için güzel bir gün. Sağlığınızı ikinci plana atıyorsanız, bu tür şeylerin sonuçları olduğuna dair keskin bir hatırlatma alabilirsiniz. Ailenizden bir büyükle olan ilişkiniz, sizin bir birey olduğunuzu nihayet kabulleniyor olmalarıyla daha farklı bir zemine taşınır, bu yeni dinamiğin keyfini çıkarın fakat abartmayın, yoksa kaybedersiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda özgürlükçü bir yapı içindesiniz; hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü hobilerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Spora başlama kararı aldıysanız yılın ilk günü tam zamanı. Yöneticiniz Güneş Uranüs’le olumlu etkileşim yapıyor, değişiminiz için sizi destekliyor.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük işlerinizde hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı köreltebilir. Ama siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz. Hemen ikna gücünüzü kullanın. Yapmanız gereken ayrıntılara bir göz atmak olacaktır. Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar. Uzun zamandır görmediğiniz ve neredeyse unuttuğunuz bir dostunuzdan haber var. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil.

1 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 00' 31" R
Ay
Yengeç
01° 05' 40" R
Merkür
Koç
24° 52' 03"
Venüs
Boğa
14° 27' 13"
Mars
Koç
08° 07' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 17"
Satürn
Balık
17° 28' 14"
Uranüs
Boğa
22° 58' 40"
Neptün
Balık
29° 13' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 28"
Lilith
Başak
24° 32' 57"
True Node
Koç
15° 05' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>