Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınla beraber yeni yerler görmek için hevesli olabilirsin. Gezi sayesinde hem keyif alıp hem de yeni şeyler öğrenmek mümkün olacak. Kendine kattıkların sayesinde hayata daha farklı bakmak mümkün olabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne başlarken dağınıklık ve ertelemeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra hedef odaklı olmaya başlayacak ve görevlerinizde daha hızlı ilerleyeceksiniz. Evinizde yapılacak işlerle ilgilenebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle yılın son günlerinde artanyükünü bugüne bırakmadan halletmiş olmanın verdiği rahatlıkla hareket edeceksin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin hazırladığı sürpriz seni oldukça mutlu edecek. Çevrenle iletişimin daha da güçlenebilir. Alacakların ve ödemelerin konusunda titiz bir tutum sergilemek isteyebilirsin.

31 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından fark edilmek isteniyorsunuz. Yapacağınız davranışları abartmamaya özen gösterin. Aksi takdirde fazla abartılı hareketleriniz karşı tarafa tuhaf gelebilir ve olumsuz cümleler duymanıza neden olabilir. Bu konuda kalbiniz kırılabilir. Kendinize bunu yapmayın.

31 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için uygun koşullar oluşabilir. Aşk hayatınızda kararsızlık içinde kalabilirsiniz. Bu durum bitişlere neden olabilir. Kafanızı dağıtmak için keyif aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. Ancak ihtiyatlı ve sakince davranmakta fayda var.

31 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz öğretmencilik oynayabilirsiniz. Başkalarına rehberlik etme gibi doğal bir yeteneğiniz var. Belki de çocuklarınıza bugün bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları doğa yürüyüşüne yönlendiren bir izci lideri gibi olabilirsiniz. Ya da yeğenlerinizle zaman geçirerek onların zihinlerini genişletmelerine yardımcı olabilirsiniz. Açık hava, hayvanlar ve teknoloji gibi konulardaki merakınız onları daha fazla öğrenmeye teşvik edebilir.

31 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel biriyle iyi vakit geçirmek için büyük bir şansınız olabilir, kendinizi geride tutmayarak bu ihtimali arttırabilirsiniz. Özellikle, arkadaşlar veyaarkadaşlarınızla olanlar gibi platonik veyaodaklı ilişkiler, şu anda biraz dikkat çekmekten büyük ölçüde yararlanabilir. İnsanların ilk bakışta fark edemeyebileceği yanlarınızı vurgulayarak kendiniz ve çevrenizdekiler için daha ideal bir ortam hazırlayabilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak istiyorsunuz ama karşı tarafın kalıplaşmış düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor, dikkatli olun.

31 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

31 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü çocuklarınızla ya da partnerinizle birlikte keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Yılın son gecesinde eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak özellikle geç saatlerde aşırı yeme-içmeden uzak durun.

31 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınız artacak.

31 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 50' 03" R
Ay
Yengeç
12° 24' 53" R
Merkür
Koç
25° 46' 15"
Venüs
Boğa
15° 30' 18"
Mars
Koç
08° 46' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 32' 04"
Uranüs
Boğa
23° 01' 38"
Neptün
Balık
29° 14' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 10"
Lilith
Başak
24° 38' 38"
True Node
Koç
15° 01' 14"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>