Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfin yerinde olacak. İçin rahat ve kalbin ferah olabilir. İşlerini yoluna koyarak biraz dinlenmek, kafanı boşaltmak önceliğin olabilir. Eğleneceğin ve dinleneceğin bir gün geçirebilirsin.

2 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partneriniz ile olan ilişkinizdeki tüm sorunları çok yakında çözeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi hiç bu kadar iyi hissetmemiştiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim açısından yoğun bir döneme giriş yapıyorsun. Bu süreçte telefonun hiç susmayabilir; önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Yeni kişilerle tanışarak, sosyal çevreni genişletiyorsun. Haberleşme gezegeni Merkür, karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Çevrendeki kişilerin ikili ilişkileri arasında kalmak istemeyeceksin.

2 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Ruhsal olarak adım atamamak sizlere zorluk çıkarıyor. Kendinizi hareket etmek istedikçe daha da sabitliyor olabilirsiniz. İnsanların sizi manipüle etmesine baskı kurmasına izin vermeyin. Eğer biraz cesur olursanız sorunları kökünden çözebilirsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay bazı işleri ve sorumlulukları daha fazla erteleyemeyeceğinizi göstermekte. Düzen ve başkalarına hizmet etmek önem kazanabilir.

2 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ihmal ediyor, kötü besleniyorsunuz. Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an neyin yanlış gittiğini bir süredir biliyorsunuz. Peki, sizi verilen konuyu ele almaktan alıkoyan nedir? Hayatınızın bu bölümü, sevdikleriniz tarafından yargılanacağınız korkusu hariç, açık ve dürüst bir konuşma gerektirir. Unutmayın ki, bu sadece sizin bakış açınızla ilgili değil. Ailenizin ne düşündükleri ve hissettikleri eşit derecede önemlidir. Bu nedenle, öfkenize rağmen onlara kulak verin. Temiz bir sayfa açarak yeniden başlamanın tek yolu geçmişini affetmektir.

2 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Bugün çevrenize destek ve yardım etme isteği içindesiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

2 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşen Yeniay, işlerinizi yeniden yapılandıracak fikirleri hayata geçirmek için sizi motive edebilir. İş veya yaşam alanınızı organize etmek, düzenlemek, toparlamak için uygun bir gün.

2 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün

2 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 00' 31" R
Ay
İkizler
16° 59' 05" R
Merkür
Koç
23° 49' 17"
Venüs
Boğa
13° 10' 47"
Mars
Koç
07° 19' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 39"
Satürn
Balık
17° 23' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 03"
Neptün
Balık
29° 11' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 09"
Lilith
Başak
24° 26' 04"
True Node
Koç
15° 11' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>