Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlı Davranıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Seninkinden farklı enerjiye sahip biriyle konuşman gerekebilir. Bu kişi farklı görüşleri olan bir aile üyesi olabilir. Onunla çatışmak çok kolay olabilir. Siyaset konusunda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin. Hatta bambaşka yaşam tarzlarınız olabilir. Savaşı kazanmanın muhtemelen bir yolu yok; bu sebeple düşman kesilme! Yerine, farklılıklarınızı kabul et ve yoluna bak.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların seni gereğinden fazla etkilemesine izin vermemelisin. Onların karamsarlığının senin gününün gidişatını belirlemesine engel olmak iyi olacak. Kendi kararlarını uygulamakta fayda var.

4 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genellikle duygularını tanıyan ve kolay ifade eden birisiniz. Ancak bu sefer kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Belki de hayatınızdaki koşturmacanın içinde neler olup bittiğini anlamakta güçlü çekiyor olabilirsiniz. Biraz geri çekilip olaylara dışarıdan bakmak iyi olabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı yapından taviz vermiyorsun. Bu durum senin isteklerine ne denli sahip çıktığını da çevrene göstermene yardımcı olacak. Eğer ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişi ile iletişime geçmek ve ona duygularını belli etmek isteyeceksin. Araya zaman giren dostlukların varsa, onlarla yeniden iletişime geçmek isteyebilirsin.

4 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden sizlere duygusal baskı kurmaması yönünde istekleriniz olacaktır. Yalnız kalmaya ve kendinizle ilgilenmeye ihtiyacınız var. İlişkilerde gücünüzü göstermek isterken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

4 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz. Yaşamınıza güzellik katmak size iyi gelecek.

4 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

4 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüşünüzle ilgili bir değişiklik yapmayı kafanıza koymuşsanız bunu en sağlıklı ve tehlikesiz yoldan yapmayı seçin. Uzun vadeli bir ilişki kurabileceğinizi düşündüğünüz insanlarla tanışabilirsiniz hatta bu kişi zaten tanıdığınız biri olabilir. İnsanların duygularınızı ve zaaflarınızı kullanarak sizden bir şeyler koparma çabasına karşı koyun. Mali olarak giderleriniz artabilir, birikim yapmaya gayret edin.

4 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmeyin artık.

4 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

4 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün genelinde odak noktanızda ilişkiniz olacak. Akışa bırakmak yerine inisiyatif almak isteyebilirsiniz. Duygularınızı dinleyin ama fevri olmayın, mantığınıza da kulak verin. Aksi takdirde ani gerginlikler oluşabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

4 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 55' 16" R
Ay
İkizler
15° 44' 02" R
Merkür
Koç
23° 43' 57"
Venüs
Boğa
13° 04' 07"
Mars
Koç
07° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 22"
Satürn
Balık
17° 23' 06"
Uranüs
Boğa
22° 54' 44"
Neptün
Balık
29° 11' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 52"
Lilith
Başak
24° 25' 28"
True Node
Koç
15° 12' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>