Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tutumun Netleşiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kendinize dikkat etme ile başkalarını da bu denkleme dahil etme ihtiyacı arasında gidip geldiğiniz zor konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Çok duygulanacak ve günün yoğun enerjisini görmezden gelemeyeceksiniz. Sizi kalkıp devam etmeye çağıran sabırsız bir his yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda elinizden geleni yapacaksınız.

Bir hesaplaşma günü geliyor. Şimdi ilerlemenizi ölçmek, kaynaklarınızı incelemek ve ihtiyaçlarınızı hassas bir şekilde analiz etme zamanı. Aksi takdirde, tüm işleriniz boşa çıkabilir! Konuları objektif olarak değerlendirmek için kendinizi işinizden ayırın. Bu durum gelecek günlerde ve haftalarda zaman ve para kazanmanızı sağlayabilir.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Sizinle ters düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz ve birisi herhangi bir konuda size katılmadığında bunu alınganlıkla karşılıyorsunuz. Bazen karşınızdakini bir ahmak, hatta bir düşman olarak bile görebiliyorsunuz. Ancak muhtemelen bunların ikisi de söz konusu değil. Bugün bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Duygularınız incindi diye savaşa girmeye değmez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını tekrar düzene sokmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ev içinde birtakım düzenlemeler ve değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir. Yaşadığın yeri düzene sokarak hayata karşı bakışını değiştirmek mümkün olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yıldan büyük beklentileriniz varsa, biraz düşünüp büyük şeyler beklemek yerine karşınıza çıkanları en iyi şekilde değerlendirmenin daha önemli olduğunu görebilirsiniz. Belki sizin hayal ettiğiniz gibi olmayabilir ancak bu şekilde başarıya daha kolay ulaşabilir ve kendinizi daha çok mutlu edebilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende modu düşük insanların yüzünü güldürecek ve onlarında keyfini yerine getirmeyi başaracaksın. Ay karşıt burcunda hareket ediyor. Özel günü olan bir yakının için sürprizlerin olabilir. İlişkisi yeni sonlanmış bir Aslan burcuysan, kafana takılan detaylar netleşecek. Önüne bakıp devam etmeye karar vereceksin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda görev yeriniz değiştiği halde maaş olarak düzenlenme yapılmadığını üstlerinize iletiyorsunuz. Hak ettiğiniz iyileşmeyi elde edeceksiniz. Bu durum sizi bir sonraki işlerde daha şevkli çalışmaya teşvik edecektir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarından hediye almaya açık olun. Bazen diğerlerine yardım etmekle o kadar meşgulsünüz ki insanların size yardım etmesine izin vermiyorsunuz. Bir arkadaşınız size öğle yemeği ısmarlamak isteyebilir. Bırakın yapsın! Ya da eşiniz size küçük bir hediye verebilir. Kısık sesle: 'Bana bunu almana gerek yoktu.' demeyin hemen. Onun yerine, gülümseyin ve teşekkür edin. Bırakın bir sefer de diğer insanlar size özel bir şeyler sunsun.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok sevgi dolu olduğunuz ve neredeyse her şeyi romantize edebildiğiniz bir dönemdesiniz. Böylesi bir motivasyon kaynağı isteklerinize ulaşmanız için itici bir güç oluştursa da olayları tüm gerçekliğiyle görmenizin ve doğru kararlar almanızın önünde bir engel olabilir. İnsanları çok derinden umursuyor ve onlardan size sunduklarından biraz daha fazlasını bekliyor olabilirsiniz, bugün dengeler değişiyor.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız yoğunlaşıyor. Yeni ve eski ilişkiler, daha fazla anlam taşımaktadır, çünkü onlar sizin gerçek özünüzün daha derin bir yansıması anlamına gelir. Özellikle yakınlarınız sizin samimi duygularınızı takdir edecek ve size yardımcı olmak için her şey yapmaya çalışacaklar. Bu zaman dilimi evinizin onarımı ve gayrimenkul işlemleriniz için olumlu bir zamandır.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Odak noktanızda ilişkiniz var. Bugün biraz daha akışta kalabilir, ilişkiyi şifalandıracak keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son günlerde tartışmalar yaşadıysanız sorunları karşılıklı anlayışla çözebilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize mesafeli davranmanız aranızın açılmasına neden olabilir. Öncelikle iyi iletişim kurmaya çalışın. İş yerinde projelerinizi geliştirmek için elinize fırsat geçebilir. Önünüze konan programları kabul ederseniz gerçekten çok farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için her şey harika gidiyor. Hiç ummadığınız bir şekilde gelirleriniz artabilir. Geçmişte yaptığınız yatırımlarınız değerlenecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 06" R
Ay
Yay
23° 40' 19"
Merkür
Koç
16° 12' 49"
Venüs
Koç
28° 04' 25"
Mars
Balık
27° 53' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 15"
Satürn
Balık
16° 21' 47"
Uranüs
Boğa
22° 12' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 27"
Lilith
Başak
23° 04' 27"
True Node
Koç
15° 27' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>