Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerçekleri Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızın gidişatını düşünüyor olacaksınız. Belki de şu anki sevgiliniz sizden ayrı hareket ediyor ya da sizinle aynı duyguları paylaşmayan birine aşıksınız. Umutsuzluğa kapılmayın! Sevginin asla işe yaramayacağından endişelenseniz bile, olumsuz düşüncelere yer yok. Bunun yerine, durumdan en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu bulun. Belki onunla daha fazla iletişime geçip ilgi gösterirseniz cevap verebilir. Ya da belki "hoşlandığınız kişini" sadece sizi tanımak için zamana ihtiyacı vardır.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendin için yeni şeylere girişmekten çekinmemek gerekecek. Alışverişe çıkıp kendini şımartmak sana iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için daha hevesli olabilirsin. Bu sayede yeni bir yönünü keşfedip onun üstüne gitmek isteyeceksin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsan bir iyilik yaptığında, bunun başkaları tarafından fark edebilmesini isteyebilir. Yakın zamanda yaptığınız bir iyilik, başkaları tarafından fark edilmese de hayatınızda pozitif anlamda önemli bir değişiklik yaratmış olabilir. Bu fark edilme konusuna odaklanmak yerine yaptığınız iyiliğe odaklanmalısınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak seni eleştiren kişilere beklemedikleri anda cevap veriyorsun. Elde ettiğin kazanımları nasıl kullanman gerektiğini gayet iyi biliyorsun. Evinde düşündüğün değişikliklerin masrafının fazla olması, planlarını ertelemene yol açabilir. İkili ilişkilerinde alacağın kararlar, durumu daha iyi değerlendirmeni sağlarken, gözündeki perdeyi de kaldıracak.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinize çözüm arıyorsunuz. İlk defa içsel güçsüzlüğünüzü açık edeceksiniz. Bu sizin kendinizi aciz hissetmenize neden olabilir. Aslında olaylara farklı taraftan bakın, açık ettiğiniz alan yardım almaya açık olduğunuz alanda olabilir. Konuya bu açıdan bakarsanız çevrenizden gerekli desteği görebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi sürprizler, anlaşmalar veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek popülaritenizi arttıracaktır.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantik hayatınızda bulunan kişiye dair hisleriniz güçleniyor ve özel zaman geçirme isteğiniz artıyor. İş yerinde bazı dengeler değişebileceğinden kendinizi garantiye almadan cesur hamleler yapmamak iyi bir fikir olabilir. Bir gezi planı veyahut bir süredir dilediğiniz bir harcama yaparak kendinizi şımartabilirsiniz, sorumluluklar ve finans önemli olsa da kendinizi daima öncelemelisiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmeyin artık.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak kazançlar, borçlar, krediler gibi konularla ilgili bir gündeminiz olabilir. Bir borcunuzu kapatabilir, kredi almayı düşünüyorsanız rahat bir akışla ilerleyebilirsiniz. Genel olarak daha akışta kalabileceğiniz bir gün.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 54" R
Ay
Yay
23° 51' 10"
Merkür
Koç
16° 12' 59"
Venüs
Koç
28° 05' 27"
Mars
Balık
27° 54' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 21' 52"
Uranüs
Boğa
22° 12' 46"
Neptün
Balık
28° 50' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 30"
Lilith
Başak
23° 04' 33"
True Node
Koç
15° 27' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>