Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şartları Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

İşleri dengeye sok. Kendine o kadar odaklanmış durumdasın ki diğer insanları tamamen unutuyorsun. Şimdi biraz da başkalarının hissettiklerine odaklanma zamanı. Denge hayatının her alanında önemlidir; çünkü sağlıklı bir bakış açısıyla ilerlersin ve gerçekte olan biteni görebilirsin.Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerine ulaşmak için önce kendine inanıp istemelisin. Bu sayede hayallerini gerçekleştirmek için fırsatlar bulacaksın. Seni destekleyecek arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek yararına olacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişte kaybettiğiniz bir şeyin yerini, başka bir şeyle değiştiremezsiniz. Ancak onun yarattığı boşluğu, bir başka şeyle doldurabilirsiniz. Yeter ki siz buna izin verin… Mutlu olmak istiyorsanız, öncelikle sizin buna izin vermeniz gerekir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bilgiler öğrenecek olman, yeni bir bakış açısını da beraberinde getirecek. Şartları kendi istediğin yöne doğru çevirmeyi başaracaksın. Baba ailesinden süre gelen miras konuları bugün tekrar gündeme gelebilir. Dış görünüşüne verdiğin önem artıyor. Fiziksel olarak kendini iyi hissetmek için sporu düzenli bir alışkanlık haline getirmek isteyebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıklı düşünmeden harekete geçmeniz yanlış bir hamle olacaktır. Sizlerinişten geçtikten sonra farkında olmanız özür dilemeniz için yeterli zamanı oluşturmayabilir ve düşüncesizce hareket etmenin pişmanlığını yaşayabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzla olumlu açı kurarken yeni uğraşlar ve uzaklarla ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Çalışkan olmakla birlikte, hemen sonuç elde edemeyebilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde başarılı bir dönemdesiniz. Kendi yolunuzda ilerleyin ama diğer insanları da ihmal etmeyin. Kötü enerjiyi ancak böyle yok edebilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık, gerçek olmasa dahi bir his olarak bu sıralar hayatınızda belirgin olabilir. Etrafınızdaki insanların size niçin yeterli gelmediğini düşünmek, kendinizi daha iyi anlamanıza ve çözüme yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Bunaldığınız ve ruhsal olarak iyi hissetmediğiniz anlarda tartışmalara katılmak, insanları çevrenizden uzaklaştırabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir, gerginlikler canınızı sıkmamalı.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna girerken son zamanlardaki yoğungündeminizden yorulmuş olabilirsiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkmak size iyi gelebilir. Geleceğe dair hayaller kurabilir, bazı kararlar alabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 24" R
Ay
Yay
21° 57' 26"
Merkür
Koç
16° 11' 20"
Venüs
Koç
27° 54' 40"
Mars
Balık
27° 47' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 25"
Satürn
Balık
16° 21' 04"
Uranüs
Boğa
22° 12' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 60"
Lilith
Başak
23° 03' 35"
True Node
Koç
15° 27' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>