Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Küçük Tartışmalar Yaşanabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 50%

Yıldızlar bugün aşk ve romantizmin sizin lehinize olduğunu gösteriyor ve aşk hayatınızın gerçekten iyi gittiğini göreceksiniz. Sevgilinize sevgi ve ilgi gösterin. Ne kadar sarılır ve öperseniz, o kadar iyi olacak. Sevgiliniz biraz şımartılmak istiyor. Başını okşayarak ve kulak arkasında elinizi gezdirerek artı puan alabilirsiniz. Ancak, kibirli ve bencilce davrandığını ve sizin istek ve ihtiyaçlarınıza kulak asmadığını gördüğünüzde bunu yapmayı kesin.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Okumuş olduğunuz kitaplar ya da belki de aldığınız dersler ve kurslar sayesinde içinizde süregelen, hemen göze çarpmayan bazı değişikliklerin farkına varabilirsiniz. Farkına bile varmadan fiziksel, ruhsal ve duygusal ufuklarınızı genişletmiş olabilirsiniz. Bir bakmışsınız ki büyümekten fazlasını yapmışsınız; resmen dönüşmüşsünüz ve eski benliğinizden eser kalmamış. Bu durumu kabullenmeniz biraz zaman alabilir. Bir düşünsenize!

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir sayfa açılabilir. Bu yeni sayfalar ise eski sayfaların kapanması ile söz konusu olabilir. Bir tercih yapabilir,ve özel hayatınızda insanlardan fayda görebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli ertelediğin işlerine yönelerek çalışma motivasyonunun düşmesine izin vermiyorsun. Evli bir Aslan burcuysan eşinle aranda küçük tartışmalar olabilir. Fakat ona karşı gösterdiğin sempatik tavırların ile konuyu tatlıya bağlıyorsun. Arkadaşlarından aldığın bazı haberlere büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle bazı küçük problemler yaşayabilirsiniz. Sizi anlamadıklarınızı düşünerek kendinizi oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Ayrı yerlere çekilmek yerine bir araya gelerek birbirinizi dinlemek, yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü durum ve olaylardan korumak için bilinçli bir çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve siz de güne iyi bir kahvaltıyla başladığınızdan emin olun. Gün içinde fiziksel olarak çok yorulmasanız da zihinsel olarak çok enerji harcayacaksınız. Ona göre beslenmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Eski dostlarınızı aramak için iyi bir hafta içindesiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Motivasyonunuzun tam ve enerjinizin bol olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bu özelliklerinizin, size azim ve cesaret verecek, gerçeklikten kaçıp hayallere sığınmanızı engelleyecektir. Kendi sorunlarınız size güç yetiremezlerse başkalarınınkine bile el atabilirsiniz..

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufak sorunlar yüzünden eşiniz ile tartışmamaya çalışın ve sakinliğinizi koruyun. İş yerinizdeki herkese karşı çok dürüst ve adaletlisiniz. Enerjinizi düşüren, negatif insanlardan uzak durmaya özen gösterin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Sosyal aktivitelere eğiliminiz sorunlarınızı unutturacak boyutta fakat gerçeklerden kaçmak gibi bir düşünceniz de olmasın. İşlerinizde ve rutin sorumluluklarınızı yerine getirmekte duyarlı, dikkatli davranın. Düşüncelerinize katılmayan kişilere karşı tepkili davranmaktan uzak durun. Başkalarını kıskanabilir ve kendinizi onların yerinde olmayı hayal edebilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya maddi değer varsa ona kavuşma ihtimaliniz çok yüksek.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 33" R
Ay
Aslan
14° 45' 00" R
Merkür
Koç
28° 41' 10"
Venüs
Boğa
18° 39' 36"
Mars
Koç
10° 43' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 40"
Satürn
Balık
17° 43' 15"
Uranüs
Boğa
23° 10' 34"
Neptün
Balık
29° 18' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 12"
Lilith
Başak
24° 55' 42"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>