Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir kaç olumsuzluk dışında her şey yolunda gidiyor. Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu günler geçiriyorsunuz. Bu duruma fazla alışmamaya çalışın çünkü önümüzdeki günlerde işleriniz yoğunlaşabilir.

Yatırımlarınızı yönlendirirken bugün bir kaç zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda bazı güvendiğiniz insanların fikrini alabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara son zamanlarda çok sataşıyorsunuz. Böyle devam ederse dostlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yoğun ve yorucu geçecek bir gün bekliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizi bir koşuşturmacanın içinde bulabilirsiniz. Öğleden sonra karşılaşacağınız eski bir dostunuzdan yardım görebilir ve işlerinizi sandığınızdan daha kolay halledebilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü bizi sevgiyle sarıp sarmalıyor. Bu enerji, şefkat duygumuzu öne çıkarıyor. Huzur bulmak, sevilmek istiyoruz. Gün boyu hissettiklerimizi yazıya dökebilir, dışa yansıtabilir, kabul görmesini isteriz. Desteklenmekten hoşlanırız. Gizli saklı hiç kimsenin bilmediği ancak bizim için gayet kıymetli olan duygularımızı birileri incitecek, anlamayacak diye hassas düşünebiliriz. Yüreğimizle bağlı olduğumuz insanları özleriz. Kırgınlıklar bitsin, kucaklaşalım, tekrar bir araya gelelim can olalım diye umut ederiz. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, yenilenmek, canlanmak ve geçmişte yaşadığımız zorlu tecrübeleri unutup, geleceğe uzanmak arzumuzun işaretçisidir. Ancak ister istemez, anılar gözümüzde canlanır. Sevilmek arzumuz yoğundur. Bizi anlayacak birilerine ihtiyaç duyarız. Ancak bu istek, rutin bir hayat sürdürmek veya yaşamak şeklinde değil, bilakis yepyeni bir sayfa açarak gerçek anlamda sevgiye, huzura kavuşmak anlamındadır. Saat 10:39 Ay-Mars arasındaki görünüm sizi hareketlendirir. Mars burcunuzda ilerlediği için doğal olarak gücünüz gayet yerinde. Hedeflerinize direkt olarak odaklanabilir, arzularınızı gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İfade gücünüzle kendinizden emin oluşunuz, sizi başkalarının gözünde başarılı bir insan olarak görülmenizi sağlıyor. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, bu saatte başlanan işler için kendinize zaman tanımalı, sabırlı olmalısınız. Bilgi ve tecrübenize güveniniz. Ancak şartlara göre hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgür olmak, kendi istediğimiz gibi hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğitim veya başka nedenli yolculuk, görüşme, iletişim trafiğimiz yoğunlaşır. Çevremizle olan ilişkimizde nezaketten hoşlanırız. Kaba davranışlar bizi rahatsız eder. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, moral yüksekliğinin, rahat ve aktif bir şekilde etrafınızla bağlantı kurmanın işaretçisidir. Özgüveniniz yüksektir. Karşı cinsle ilişkiniz gayet olumludur. İsteklerinizi kabul ettirmeniz gayet kolaydır. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatların karşınıza çıkacağını, sizin de tecrübeleriniz doğrultusunda başarılı girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Yeni bir aşk, yeni fakat eskisinden çok daha etkili bir ilişki yaşanabilir. Duygular daha tutarlı, seçkinlik daha fazla ön plandadır. Bu beraberlik öyle altın tepsiyle gelmez. Emek sarf edersiniz. Mücadele edersiniz. Ancak tadı bambaşkadır. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ilişkilerinde sorunlar çıkmasını istemiyorsan bugün bireysel takılabilirsin. Yanlış anlaşılmalar söz konusu.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bakış açınızda biraz daha esnek olmaya bakın. Uzaklarla ilgili konular ya da yolculuklar gündeme gelebilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... Bu kartyerinizi temsil eder. İşinize bugünlerde son derece hakim olduğunuzu ve söz geçirdiğiniz kişileri yansıtıyor. Bir hayli yükselmeniz gözlenecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiklerinize her konuda yardım etme ve dua etme gibi istekleriniz son derece yüksek olacak. Bir şeyi içinizden isteyecek, sonra da gerçek olduğuna şahit olacaksınız. Yaratıcılığa dayalıyapanlar için bugün harika bir gün olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir yerden para desteği alarak rahatlayabilirsiniz. Haftanın son günü kapalı bir grupla çalışmaya katılabilirsiniz. Hastane ziyaretlerinde bulunabilir. Yaşlılara ve muhtaçlara yardımda bulunabilirsiniz. Herkesi himayeniz altına almak gururunuzu okşar. Çocuğunuzun önemli bir ihtiyacını karşılamak için uygun bir gün olacak.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 47"
Ay
Akrep
16° 55' 52"
Merkür
Koç
26° 10' 02"
Venüs
Balık
20° 51' 30"
Mars
Balık
04° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 59"
Satürn
Balık
13° 13' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 01"
Neptün
Balık
27° 47' 10"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 29"
Lilith
Başak
19° 43' 46"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>