Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok sadık ve dürüstsünüz. Sevdiğiniz insan için herşeyi göze alacak kadar cesursunuz. Aynı özveriyi , gösterdiğiniz sevginin tam karşılığını partnerinizden de bekliyorsunuz. Fakat partneriniz sizin gibi değil. Bu durum ilişkinizde sizin mutsuz olmanıza yol açıyor. Duygularınızı denetim altına almalısınız.

İş yaşantınızda sorunlu günler geçiriyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alamadığınız gibi amirleriniz tarafından sürekli azarlanıyorsunuz. Bugünlerdedeğiştirmek gibi fikirler kafanızda yer etmiş durumda .

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Çevrenizde çok güvendiğiniz , her sırrınızı açtığınız bir arkadaşınız sizin bazı sırlarınızı başkalarına taşıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Bugün bir süredir düşündüğünüz ve gerçekleşmesi zor görünen bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Pek çok konuda düşüncelerinizin berraklaştığını göreceksiniz. Arzu ettiklerinizle değil, elde ettiklerinizle yaşarsanız mutlu olacağınızı nihayet öğrendiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilir onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü yenilikçi fikirleri olan, çevresiyle ilişkisi güçlü, nazik kişilere yönelmemizi sağlıyor. Kabalıktan ve dar görüşlü insanlardan hoşlanmıyoruz. Bizi etkileyecek kişinin hakikaten donanımlı olması şart. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Bizi kendi gibi düşünmeye kimsenin zorlaması mümkün değil. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Özellikle ilişkinizi ilgilendiren konularda birbirinize karşı anlayışlı olmanızda fayda vardır. Acil kararlar almamak gerekir. Sorunlarınız varsa bunları daha başka bir zamanda çözmek yararlıdır. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinle yaşamaktan memnunsun ve işine karışılmasından hoşlanmıyorsun. Birçok fırsat yakalayabilirsin.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha güçlü davranmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Eşinize sürprizler yapabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamanız gerekebilir. İleriye götürmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikler hemen dikkatinizi çekiyor. Şans konusunda kendinize son derece güveniyorsunuz. Hayatı kumara benzeterek oyun oynuyorsunuz. İhtiyatlı olmalısınız...

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını iyi bileceksiniz. Özel hayatınıza ve partnerinizin fikirlerine bu aralar önem vermelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar siesta ya da dostlarla brunch keyfi size iyi gelir. Günün ikinci yarısında partnerinizle romantik bir program yapın. Onun ilginç ve parlak fikirlerine kulak vermek sizi mutlu eder. Aranızdaki sadakat ve duygu bağını güçlendirmek için bu hafta sonunu iyi değerlendirin. Macera dolu aykırı bir pazarı birlikte organize edin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>