Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yoğun günler yaşıyorsunuz ve daha da yoğun günler sizi bekliyor. Sevgilinizle ilişkinizde bazı önemli konularda fikir birliğine vardınız.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz.

Bugün beklemediğiniz bir kazanç elde edebilir ve yaşadığınız maddi sıkıntıdan biraz olsun kurtulabilirsiniz.

Çeşitli zararlara karşı dikkatli olmalı ve düşüncelerinizi başkalarına açıklamamalısınız. Küçük ayrıntılara dikkat edin ve yeni bir konuda girişimde bulunmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karmaşık duygu ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu durumda kendi başınıza hareket etmek yerine sevdiğiniz insana danışmalı ve bazı şeyleri onun ellerine bırakmalısınız. Akrabalarınızla ilgili bazı haberler, bir araya gelme, kutlama gibi şeyler zihninizi meşgul ediyor. Günlük yaşamınızda ister istemez yer kaplıyor. Bu arada geçen günlerin hesapsız harcamaları yüzünden parasal sıkıntı duyabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 01:55 Ay-Jüpiter görünümü, coşkulu bir aşkın ve bize kendimizi iyi hissettiren insanların varlığının kıymetli olduğu saatlerdeyiz. Yaşamdan keyif almak ve özgürce hareket etmek istiyoruz. Sevdiklerimizi önemsiyoruz. Onlarla bir arada olmak, ortaklaşa bir şeyler yapmak isteğimiz de bu saat sonrası yükseliyor. Sıkıntımız olsa bile, bu saat sonrası her şeyi iyi tarafından göreceğiz. Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden yüzümüz gülmez. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının ne söylediklerine takılmıyorsun ama eşin hassas noktan olabilir. Gergin konuşmalardan uzak durmalısın.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şüphelerinizin de doğru çıkmasıyla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde aşırı kontrol mekanizmasını bugün frenleyin.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. İşlerinizin teknik kısımları hakkında eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARASAL konular bugün zihninizi meşgul edebilir. Geçmişte yaptığınız sorumsuzca harcamalar bir sorun olarak karşınıza çıkabilir, dikkat!

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle sabah saatlerinde sevdiklerinize veya sevgilinize karşı daha soğuk ve mesafeli bir tutum içinde olabilirsiniz. Duygularınızı yeterince ifade edemediğinizi düşünebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu unutmamalısınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize ve varsa çocuğunuza yaklaşımlarınız sorumlu ve ciddi olabilir. Dış ortamlarda yapılacak planlar bazı işlerinizde çıkmazlar oluşturabilir. Bugün, planlarınızı çok iyi ayarlamalısınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hiç sizin cömert ve neşeli ruhunuzla örtüşmüyor. Zira asık suratlı, ciddi tavırlı insanlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Ama işte hayatın değişik yönlü enerjileri kapımızı mutlaka çalıyor. Bugünü sağduyulu, babacan tavırlı yaklaşımınızdan ödün vermeden rahatça atlatabilirsiniz. Bu özelliklerinizi hak eden kişilerle paylaşın.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>