Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

. Sevgilinizle aranızdaki ufak tefek sorunları gereğinden fazla büyüteceksiniz. Aslında sorun diye kendinizi ve onu üzdüğünüz şeyler konuşarak halledilecek küçük şeyler.

Çalıştığınız ortamda daha hoş görülü veya vurdum duymaz olmanız gerekirken hiç olmayacak şeylere alınıyorsunuz ve bu siziarkadaşlarınıza karşı hırçın yapıyor.

Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden maddi olarak yardım alacaksınız. Bu maddi yardım sizi çok rahatlatacak. Fakat ailenize olan maddi borçlarınız bir hayli artacak.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz,dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayata daha olumlu bakıyorsunuz. Son günlerde yaşadığınız olumsuz gelişmeler sizde yaşam zevki bırakmamıştı. Yine de karşınıza çıkan bu yeni insanla ilgili hemen romantik düşüncelere dalmamanızda ve zihninizi işinizle meşgul etmenizde yarar var. Unutmayın çevrenizdeki insanlara karşı da sorumluluklarınız var. Zaaflarınızı da biraz gizlemeyi de denemelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Cuma günümüz saat 03:37 Ay-Oğlak geçişiyle başlıyor. Hayatın sorumluluk yükleyen, bizi baskı altına alan yüzünden pek hoşlanmıyoruz. Kim olduğumuzu, nelere sahip olduğumuzu düşünmek bizi yorabilir. Biz de hayatın güzelliklerini yaşamaktan yanayız. Sanki mecburmuşuz gibi sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih ediyoruz. Bu durumda aşkın tadına varmakta zorlandığımızı, belki de çok geç kaldığımızı hissederek kendi kendimize hayıflanabiliriz. Biraz olsun her şeyden uzaklaşmak, gönlümüzce vaktimizi değerlendirmek adına planlar yapabiliriz veya yapmak isteyebiliriz. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığında, beslenmeye dikkat edelim. Diş sağlığınıza gereken özeni göstermeniz, bacaklarınızı dinlendirmeniz, dik oturmanız ve de mutlaka stresten, karamsar düşünmekten uzak durmanız gerekir. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, parasal konular ve işimizle ilgili meselelerin, titiz bir analiz yapılarak ele alınmasını sağlıyor. Akşam saatlerinde bu konular üzerinde düşüneceğiz. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, çevremizle olan ilişkimizi, proje ve planlarımızı, çalışma şartlarımızı, sağlığımızla ilgili konuları, hedeflerimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmek azim ve kararlılığımızı işaret ediyor. Zorluklar yaşanıyor olabilir. Bir şeyler bizim önümüze engel çıkartıyor ve bizi yoruyor da olabilir. Biz mücadele veriyor ve belki de başarısız olduğumuzu düşünüyoruz. Ancak şu var ki, bütün bu zorluklar aslında bizim kendimizi geliştirmemizde ve doğru kararlar vermemizde, eksiklerimizi görmemizde ve geçmişte verdiğimiz yanlış kararları fark etmemizde son derece faydalıdır. Kendimize daha fazla dikkat ederiz. Hangikolunda ve hangi alanda başarılı olacağımızı tespit ederiz. Neler bizi yoruyor, kimler üzüyor bunların bilincinde olarak çevremizle bağımızı restore edebiliriz. Artı ve eksileriyle duruma bakarak doğru bir tercihte bulunabiliriz. Yenileniyoruz, büyüyoruz. Kendimizle yüzleşiyoruz. Daha iyiye ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. Bütün bunlar hem yakın ilişkilerimizi düzenlememizi hem de verimli ve sağlıklı bir yaşamı kucaklamamızı sağlayacaktır. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantık, gün boyunca düşüncelerine hakim olacak. İşlerinde yarım kalmış duygusu yaşamamanı öneririm.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Sevgide olgunluğun değerini anladığınız zamanlar.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göreceğiniz rüyaları bir uyarı olarak kabul edip detaylı düşünür ve hayatınıza yansıtırsanız bir hatadan kendinizi korumuş olursunuz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel yeteneklerinizi ve bu alanda karşınıza çıkan fırsatları farklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bazı işlerinizde ve düşüncelerinizde, kendinizi otorite figürleriyle çekişme halinde bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Asi, isyankar, orijinal, yenilikçi temaları simgeleyen Koç burcundaki Uranüs'ün bugün başlayan geri hareketi yıl sonuna kadar sürecek. Bu durum sizin aniden, öngörülmeyen koşullarınızı tekrar gözden geçirmenizde neden olacak. Hayatınızdaki baş döndürücü etki yaratan yeniliklerin, fayda ve zararlarını masaya yatırma zamanı. İçsel yolculuğunuzdaki fırtınalara kulak verin.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 13' 34" R
Ay
Akrep
03° 22' 46" R
Merkür
Koç
16° 05' 27"
Venüs
Koç
23° 08' 36"
Mars
Balık
24° 48' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 59' 33"
Uranüs
Boğa
21° 59' 12"
Neptün
Balık
28° 42' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 41"
Lilith
Başak
22° 37' 50"
True Node
Koç
15° 38' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>