Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında her şey yolunda fakat siz yine de memnun değilsiniz. Sevgilinizden daha fazla ilgi ve anlayış bekliyorsunuz. Bu beklentiler içindeyken onun şahsiyetini önemsemiyorsunuz. Bu yüzden aranızda sorunlar çıkabiliyor.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Beklediğinizgörüşmelerini bir türlü yapamıyorsunuz. İş yaşantınızda beklentilerinizin gerçekleşmediği bugünperformansınız düşük olacak.

Parasal konularda ailenizin büyük desteği ve sizin tutumluluğunuz sayesinde oldukça rahatsınız. Bugün kendiniz için alışverişe çıkabilir bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir arkadaşınızın yalanı ile karşılaşabilir bu yüzden bazı hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize çok düşkünsünüz. Bunun yanında ev hayatına ve düzenli bir yaşantıya da çok düşkünsünüz. Hayatınızdaki en ufak bir düzensizlikte bile bocalayabiliyor ve kontrolünüzü kaybediyorsunuz. Bugünlerde de bu tip durumla karşılaşmanız muhtemel. Bu yüzden duygularınızı kontrol etmekte ve çevrenizdeki insanlara davranışlarınızı belirlemede zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. İstemediğiniz halde bunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, hafta arası yorulan beden ve zihnin tekrar şarj olması için insanın kendisine ayırdığı zamanı işaret ediyor. Günlük rutinden uzaklaşıp, dışarı çıkmak, sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Karamsar düşünmeyin, zamanı en güzel şekilde geçirin. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel eşyalara dikkat! Manevi değeri yüksek olan bir eşyanı kaybedebilir, tüm gününü onu aramakla geçirebilirsin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve aynı anda birden fazla işin çıkabileceği zamanlar olabilir. Günlük işlerinizi daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizle savaşmaya çalışıyorsunuz. Ancak dostlarınızdan yardım almanız gerekmekte.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşınıza çıkabilecek sağlık uzmanlarından, terapistlerden pek çok deneyim ve bilgi elde edebilirsiniz. Psikoterapi, psikolojik danışmanlık için uygun bir gün olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne yapılacaklar listenizi tamamlamak üzere başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlık konuları öncelikleriniz arasında yer alabilir. Kendinizi eğitme, yeni şeyler bulma ve gezme ihtiyacındasınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz. Sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 51" R
Ay
Yay
05° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 01' 12"
Venüs
Koç
26° 20' 11"
Mars
Balık
26° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 37"
Lilith
Başak
22° 55' 04"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>