Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar kalbinizi kıran bir kişi şu aralar size yaklaşmaya çabalıyor. Çünkü hayatında bir boşluk var ve cesur, cazibeli Aslan kişisinin bu boşluğun üstesinden geleceğini düşünüyor. Aman siz siz olun böylelerini hayatınızdan eleyin.

Bugünyaşamınızda küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ama üstleriniz sizi her zamankinden daha fazla takdir ediyorlar. Siz de sakin davranın ve takdir edilmenin gururunu yaşayın. İş yerinizi de evle karıştırmayın.

Para konusunda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gün, bugün. Bir takım borçlarınızı kapatma fırsatı edineceksiniz. Bir yakınınız size para yardımında bulunmayı teklif edebilir. Yine de kendi bütçeniz konusunda başkalarına bilgi vermeyin.

Bugün hayatınızda görebileceğiniz kimi problemlerin nedeni çevrenizdekilerin sizi olduğunuzdan farklı görmesi. Sevdiğiniz kişiler sizi gözlerinde çok büyütüyorlar, bu da yakın ilişkilerde dert oluyor. Bir de insanlar size yaptıkları iyilikleri yatırım gibi görüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişini değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Çoktandır pek anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Kimi arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Yapmanız gereken fırsat bu fırsat analiz gücünüzü kullanmanız. İnsanlar sizi olduğunuzdan daha güçlü görüp saldırgan davranıyorlar. Bugün kafanızı toplayıp sizi gerçekten seven insanlara zaman ayırmalısınız. Seçim yapmanın tam sırasıdır.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Olayların kendi istediğiniz şekilde gelişmesini beklemek yerine, ortam şartlarına göre hareket etmek hem moral duygunuz hem de etrafınızdaki insanları tedirgin etmemeniz anlamında faydalı olacaktır. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. proje ve planlarımızı tekrar gözden geçirelim. Ancak uygulamaya koymayalım. Saat 15:15 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün, ikili ilişkiler veya aile içinde iletişiminin artacağına işaret ediyor. Gelecek konuşmaları çoğalabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beraberliklerinize daha özenli yaklaşmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZ güveninizi ortaya koyarak, finans konularında başarı göstereceksiniz. Atılımlarınızı yaparken garantici olmaya çalışın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle öncesinde odaklanmanız gereken ufak tefek pek çokolabilir. Ancak her şeyi kontrol edemediğinizin farkında olmanız gerekebilir. Öğleden sonradan itibaren ikili ilişkilere odaklanıyorsunuz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz. Sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 18' 55" R
Ay
Başak
03° 27' 09"
Merkür
Koç
17° 47' 39"
Venüs
Koç
16° 56' 06"
Mars
Balık
20° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 20"
Satürn
Balık
15° 30' 14"
Uranüs
Boğa
21° 42' 30"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 07"
Lilith
Başak
22° 04' 20"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>