Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle son derece olgun ve geleceğe yönelik bir ilişkiniz var. Bazen kuşku duysanız da merak etmeyin. Bu sefer doğru insanı buldunuz. Onun değerini bilmelisiniz.

İş hayatınızda bazı gelişmeler canınızı sıkacak nitelikte olsa da, siz bunlara tepkisiz kalmayı ve kendi işleriniz ile ilgilenmeyi tercih edeceksiniz. Zihinsel anlamda güçlü olacaksınız.

Parasal konularda bugün size büyük bir destek gelecek. Siz bu parayı harcamak yerine biriktirmeyi tercih edeceksiniz. Yakında almayı çok istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Sevgilinizle iyi bir ilişki yürütmenize rağmen çok tartışıyorsunuz. Bu duruma bir son vermelisiniz yoksa iki tarafta çok yıpranacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Çok durgun ve sıradan bir gün geçireceksiniz. Rutin işlerinizle meşgul olabilir ve kendinize zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki ufak tefek problemleri konuşarak halledebileceğiniz bugün akşam saatlerinde bir davete katılabilirsiniz. Bu davette tanışacağınız önemli bir insan gelecekte size çok yardımcı olabilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Saat 02:14 Neptün ile kavuşum yapacak olan Ay, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurguluyor. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü ilişkinizle ilgili meselelerde, partneriniz veya siz birbirinize karşı ılımlı yanaşmaya çalışınız. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, her konuda güvenceyi önemsemek gerektiğini işaret ediyor. Söylenen sözlere, vaatlere, sunulan tekliflere gayet dikkatli ve titiz şekilde bakmamız lazım. Merkürün gölgeli günlerinde olduğumuz için, özellikle finansal açıdan yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Aceleyle veya birilerine güvenip karar vermeyelim. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince, yakın çevremizle olan ilişkimiz, yolculuklar, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konular önem taşıyor. Bunları bir gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Bir de yine, maddi konularda önümüzü görmediğimiz, risk taşıyan işlere kalkışmayalım. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle biraz daha uyumlu olmaya çalışmalısın. Ruh halindeki değişimler insanların kafasını karıştırıyor.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Ticari gelişmelerden kazançlar gündeme gelebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Sinirli olmanıza rağmen içsel romantizm yaşıyorsunuz. Merkür'ün Güneş'e en büyük etkisi bugün ortaya çıkacak ve aşkınızı harekete geçirecek.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konularda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilir, girişim alanında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ama işlerinizde sonuca ulaşmak için elinizi çabuk tutmalısınız.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati bir gün olsun sizi, aktif, dinamik, lider olma kimliğinizden sıyırarak, mistik dünyanın içine itebilir. Son derece yaratıcı ve ilhama açık bir gündesiniz. Psişik özelliklerinizi ayrımsamak için harika bir gün. Ayrıca her türlü sanatsal faaliyet ruhunuza iyi gelir. Yardıma muhtaç kişilere el uzatın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 00" R
Ay
Yay
08° 12' 28"
Merkür
Koç
16° 02' 19"
Venüs
Koç
26° 35' 35"
Mars
Balık
26° 57' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 31"
Satürn
Balık
16° 15' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 38"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 20"
Lilith
Başak
22° 56' 28"
True Node
Koç
15° 31' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>