Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız. Size doğru yönelen güzellikleri buyur ediniz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, güne uyanırken yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğunu hatırlayalım. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, beklenmeyen durumlardan, sorunlardan, huzursuzluk ve güvensizlikten uzak durma arzunuzu işaret ediyor. Siz merhametle, sevgiyle insanlara yöneliyorsunuz. Her ne olursa olsun, bir parça mutluluk ve gerçek anlamda güvene kavuşmak için çabalıyorsunuz. Bu görünüm, bütün bu isteklerinize kavuşma dileğinizin işaretçisidir. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında, sevgiyi bedelsiz, karşılıksız verecek bir cana ihtiyacımız var. İlişkimizde en çok bunu önemseyeceğiz. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntılı zamanların sonu geldi. Hobilerine, zaman ayıracaksın. Hayat senin için mucizevi şekilde güzelleşecek.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı dengeleri yakın çevreniz yardımıyla bulmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin size karşı davranışlarının değiştiğini düşünebilirsiniz. Doğru değil!

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüreklerinde platonik aşkı bitmemiş olan Aslanlar artık yavaş yavaş bu duygulardan uzaklaşın. Yepyeni sevgilere yol açmanızın zamanı geldi.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizdeki baskı ve oluşturulmuş imaj, sizin istediklerinizle örtüşmeyebilir. Beklentilerinize yoğunlaştığınız bu dönemde takıntılarınızdan ve yıkıcı hareketlerden uzak durmalısınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, karşınızdakilerin sizden beklentilerine adeta sözcülük yapıyor. Sizin sıcakkanlı tavırlarınız aradaki soğukluğu ısıtmaya yetmeyebilir. Herkes birbirinin fikirlerine saygı gösterdiği sürece, her soruna zamanla çare bulunur. Ayrılık yaşasanız da olgun yaklaşımınızla her şeye çözüm bulursunuz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 49" R
Ay
Terazi
25° 32' 57" R
Merkür
Koç
16° 11' 44"
Venüs
Koç
22° 20' 50"
Mars
Balık
24° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 44"
Satürn
Balık
15° 55' 52"
Uranüs
Boğa
21° 57' 02"
Neptün
Balık
28° 41' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 26"
Lilith
Başak
22° 33' 32"
True Node
Koç
15° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>