Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Arkadaşlıklarınızı Gözden Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri lehinize çevirme konusunda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Mesleki açıdan canınızı sıkabilecek durumlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız çok da zor olmayacak. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçten içe yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Ancak bazı tutumlarınız bunların içinizde kalmasına müsaade etmeyerek olumsuz şekillerde dışa vurulmasına neden olabilir. Duyduklarınız karşısında restleşmek, insanlarla polemiğe girmek yerine es geçebilmeyi deneyimlemelisiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaşamsal konularda çok fazla yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Sürekli olarak koşuşturma içerisindesiniz ve bu da zihinsel olarak sizi biraz zorlayabilir. Enerjiniz yüksek ve bundan da mutlaka en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim kurmak istemediğiniz kişileri görmezden geliyorsunuz. Egolu tavırlar sergileyenleri ise artık çevrenizde istemediğinize karar vereceksiniz. Bu kişileri hayatınızdan çıkarmak için adımlar atıyorsunuz. Kariyer basamaklarını temkinli bir şekilde çıkarken alanında tecrübeli ve size yol gösterecek bir kişiyle yolunuz kesişebilir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnandığınız ya da savunduğunuz herhangi bir konunun bir gün değişebileceğini unutmamalısınız. Fanatiklik ya da tam olarak anlamadan hareket etmek sizi haklıyken haksız duruma düşürebilir. Hayatınızda hem kendinize hem de gündemlerinize karşı bir açık kapı bırakmak önemli olacaktır, bugün buna kafa yorabilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı hassasiyetler ya da gizli kalan şeyler sizi huzursuz edebilir. Sizi duygusal açıdan bağlayan durumlara dikkat etmek ve olayları kendi akışına bırakmak gerekiyor.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa göz sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Okuma, araştırma ve öğrenme isteğiniz artacağı için kendinizi daha çok bilgi deryası içerisinde bulabilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını değiştirecek dokunuşlar yapacak bir insanla tanışman mümkün olabilir bugün. Onun sayesinde yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara da girebilirsin hatta. Güzel şeyleri sana çekecek bir etkiyle karşılaşmak bütün enerjini değiştirebilir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dünyanıza mantıklı ve düzenli bir yaklaşımı daha çok takdir ediyorsunuz ancak yaratıcılık ve kendini ifade etme konusunda da mükemmel bir formdasınız. Bugün, dengeli bir ruh halini teşvik eder. Aynı zamanda anlayışı geliştirir, problem çözme daha kolay gelir. Neyse ki çekiciliğiniz daha güçlü ve daha belirgin. Bugün yaptığınız her şey benzersiz hissettiriyor! Başkalarını da aynı şeyi yapmaya teşvik edebilecek şekilde iç rehberinizi veya ilham perinizi takip ediyorsunuz. Hem işbirliği hem de bağımsız eylem için harika durumdasınız. Aynı zamanda mola vermek ya da hız değişikliği yapmak ruh haliniz için harikalar yaratabilir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi konular vehayatınızla ilgili fırsatlarınız olacak. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>