Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Bugünün oldukça meditatif bir gün olması çok muhtemel. Bugünün enerjisi, dünyaya yaklaşımınızı değiştirmek zorunda olduğunuzu bilmenizi sağlayacaktır, bu durum bazı şeylerden vazgeçmeniz anlamına gelse bile. Gerçek şu ki, bu şekilde yürüseniz de yürümeseniz de, hayatınızda büyük bir değişim yaşanmak üzere. Her şeyi bir adım öteye taşıyın ve her şeyin en iyi şekilde hallolduğunu göreceksiniz.

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yoğun bir gündem olabilir. Kazançlar, maddi planlamalar, finansal konular önem kazanabilir. Finansal durumunuza göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Özgüven, yeteneklerinizin ve yapabileceklerinizin farkında olmakhayatında yeni kapıları açabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. Mümkün olduğunca yeni başlangıçlar yapmak için kendine hedefler koyuyorsun. Ancak sabırsızlığın ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmana neden olabilir. Yakın arkadaşlarından birisi gün içerisinde senden yardım isteyebilir. Ailenle yapacağın konuşma, yakın bir akrabanla ilgili gerçekleri açığa çıkaracak.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevgi bekliyorsunuz fakat ifade etmiyorsunuz. Sevginizi yaşayarak ve yaşatarak büyütebilirsiniz. Duygularınızı anlatmak bir zayıflık değildir.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işlerin takdir edilmesi sizi ileriye yönelik daha da motive edecek. Verdiğiniz kararların arkasında durabilme gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi iyiliğiniz için rutinlerinizde biraz fazla sıkıştığınızı anlamalı ve dikkat etmelisiniz. İşe alışılmadık bir yoldan gidin, farklı bir kahve alın veya yeni bir dosyalama sistemi kullanın, hayatı biraz daha heyecanlı kılacak herhangi bir şey yapın.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. İnsanların düşüncelerine fazla takılmayın.  

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor. İş yaşamında kısa sürede kaydettiğiniz başarılar kimsenin gözünden kaçmış değil. Aklınızda olsun, zam istemek için bundan iyi bir dönem olamaz.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce içinizdeki yaralarınızı sarmanız gerekiyor. İş yerinizdeki sıkıntılarınız ve stresleriniz yavaşça bitmeye başlıyor. Sevdikleriniz ve aile bireyleriniz ile daha fazla vakit geçiremeye çalışın.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 56" R
Ay
Başak
22° 47' 43"
Merkür
Koç
17° 01' 25"
Venüs
Koç
18° 57' 23"
Mars
Balık
22° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 56"
Uranüs
Boğa
21° 47' 54"
Neptün
Balık
28° 35' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 51"
Lilith
Başak
22° 15' 14"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>