Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Adalet Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün rahatlamak ve eğlenmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Bazen, işlerin ve sorumluluklara o kadar kapılıyorsunuz ki nefes almanın nasıl bir şey olduğunu bile unutuyorsunuz. Sevdiklerinize odaklanın ve onlarla önemli konuşmalar yapın. Çocuklarınızla parkta oynayın. Eşiniz/sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. Bugün sadece hayatta olmanızı kutlayın!

Değişime direnmek ne işe yarıyor? Herkes, etrafınızdaki dünyanın sürekli değişikliklere uyum sağlamanın zor olduğunu biliyor. Ne yazık ki, hayat böyle ve bu konuda fazla bir şey yapamazsınız; ancak, güçsüz değilsiniz! Hayatın size yaptıklarıyla başa çıkmayı öğrendiğinizde, her şey çok da stabil olacak. Değişime sarılın ve her zaman ona direnmekten ziyade sizin için çalışmasını sağlayın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Günü sessiz sakin bir şekilde geçirmek istiyorsun ama aile üyelerinin başka planları var. Çocukların adeta hiperaktif gibi davranabilir ve oyun oynamak için ısrar edebilirler. Romantik partnerin seni alışverişe ya da ev işlerine sürüklemek isteyebilir. Zorunlu ev işlerini yapıp geri kalan vakti kendine ayırmak en iyisi olacaktır.Bugün, özellikle maceracı hissedebilirsiniz ve derin denizde dalış, nehir raftingi veya vahşi doğada yürüyüş gibi riskli çalışmalara katılmaya yatkın olabilirsiniz. Bunu yapmak için iyi bir gün değil! İsterseniz, yakın bir gelecek için böyle bir yolculuk planlayın, ama bugün maceraperest doğanı yatıştırmak için polisiye roman okumak, James Bond filmlerini izlemek ya da daha önce hiç bulunmadığınız yerlere yakın yerleri keşfetmek için iyi bir yöntem olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar gösterdikleri ilgiyle seni bunaltabilirler. Herkese yardımcı olmaya çalışmak senin tükenmene sebep olamalı. Kendine zaman yaratmaya devam etmelisin. İşlerine odaklanmaya devam etmelisin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş ve Neptün arasındaki gelişen olumlu etkileşim sizleri kariyer anlamında derinden etkileyecek. Hayalini kurduğunuz plan ve projelere dair çekindiğiniz o adımları bugün cesaretli bir şekilde atabilirsiniz, yakın çevrenizden bir kişinin bu konuda desteğini görebilirsiniz. Geleceğe yönelik olarak daha kontrollü ve istikrarlı kararlar vereceksiniz, hayat döngünüzdeki bu değişimin meyvelerini sonraki günlerde hissedeceksiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşadığın haksızlıkları dile getirmen, bazı kimseleri rahatsız etse de kararlarından geri adım atmayacaksın. Akşam saatlerinde rahatlamak ve sakinleşmek için detoks yapmak isteyeceksin. Evin için alışveriş listesi hazırlamaya karar verebilir, küçük ev aletlerini almak için bütçeni yeniden belirleyebilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizinle diyaloglarınızda zaman ve kısıtlanma konularını konuşabilirsiniz. Zor bir süreçten geçtiğinizi açık bir dille ifade etmelisiniz.İş ortamınızda büyük bir değişime gidiyorsunuz.Bunun heyecanını taşıyın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir. Çabalarınız dikkat çekecek.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hislerinizin karışık olması, risk almanızı zorlaştırabilir. Sahip olduklarını kaybetme ihtimali biraz endişe vererek size büyük bir engel oluşturabilir, böylesi bir durumda cesaret gerektiren hamleleri kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir güne ertelemenizde bir sakınca yok. Aslında, temkinli olmak, finansal veya profesyonel hayatınızda beklenmedik bir şekilde daha iyi sonuçlar doğurabilir. İçinizi rahat tutun!

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün bulunduğunuz şartları sorguluyorsunuz, çevrenize karşı daha duygusal bir yaklaşım içindesiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili blokajlar, yön kaybı, belirsizlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Yöneticiniz Güneş sizi desteklediği için bugün sakin kalmanız durumunda gelişmeleri ileride avantaja çevirebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 16" R
Ay
Yay
06° 05' 17"
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
26° 23' 15"
Mars
Balık
26° 50' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 11"
Satürn
Balık
16° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 04"
Neptün
Balık
28° 47' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 46"
Lilith
Başak
22° 55' 21"
True Node
Koç
15° 31' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>