Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farklı Fikirlere Saygı Duyuyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hislerinizi açık etme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Mantığınıza uygun adımlar atmanız gerekmekte. Sınırlar üzerinde yoğunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekiyor. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızın geçmesi yerine onları yaşamış olmaya odaklanabilirsiniz. Kendinizce haklı nedenleriniz de olsa artık önünüze bakabilmelisiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, kendinizle ilgili ertelediğiniz ya da bozduğunuz alışkanlıklarınıza zaman ayırmak zihninizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

13 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha şanslı hissedeceksiniz. Kişisel paylaşımlarınız açısında yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Zihinsel olarak sizi zorlayan her ne varsa ondan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Çok daha bilinçli olmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizde herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Sadece kendi fikirlerinizi önemsiyor olmakyerinizde olumsuz bir izlenim yaratmanıza sebep olacak. Karşınızdaki kişinin de fikirlerine saygı göstermelisiniz. Bu aralar telefonunuzun sürekli bozuluyor olması sizi yeni bir telefon almaya yönlendirebilir. Yeni çıkan telefonları araştırırken arkadaşlarınıza da fikirlerini sormayı es geçmeyeceksiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı üzerine inşa ettiğiniz temeller konusunda düşünmek isteyebilirsiniz. Bir özeleştiriye gitmek, aklınızı ve kalbinizi öncelikli hale getirmek bazı olumsuz yargıların kırılmasını kolaylaştırabilir. Kendinizi savunmak zorunda kalmayacağınız ilişkiler kurmak, iletişimler oluşturmak sizin için önemli olacaktır.

13 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde yeniay öncesinde beklemede olan şeyler söz konusu. Dolayısıyla olumsuz düşüncelere kapılmamalı ve daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça bereketli hissedebilirsiniz. Özellikle maddi istekleriniz gerçekleşirken evrenin desteğini aldığınızı görmek sizi epey rahatlatabilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde odaklanman gereken her şeye zaman ayırabileceksin. Birçok şeyi sonlandırman olası o yüzden. Verimli bir gün geçirebileceksin. Yarım kalanbırakmamak sana kendini çok daha iyi hissettirecek.

13 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacak. Kendinizi daha motive hissedecek ve hedeflerinize odaklanmak için güçlü bir istek duyacaksınız. Başarılı olmak için fırsatlarla karşılaşabilir ve liderlik becerilerinizi sergileyebilirsiniz ancak aceleci davranmak yerine, stratejik bir yaklaşım benimsemek önemli olacaktır. Kişisel ilişkilerde ise, sevdiklerinizle zaman geçirmek ve bağlantınızı güçlendirmek için iyi bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak duygularınızı ifade edebilir ve karşılıklı anlayışı artırabilirsiniz ancak egonuzun kontrolünüzü ele geçirmesine izin vermemeye dikkat edin.

13 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel isteklerinizde artış kaydederken, arkadaşlarınızın da yoğun talepleri ile karşılaşabilirsiniz. İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Partnerinizin fikirleri sizin için önemli olacak.

13 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan, maddi konular vefırsatları üzerine odaklanın. Duygularınızı ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz, ancak sabırlı olun. Gününüz şahane geçsin!

13 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>