Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Soruları Bitiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

Mesleki yaşamınızı geliştirmek için kişisel kapasitelerinizden hangisini kullanabilirsiniz? Bugün, işinizin vearkadaşınızın işlerinin sonuçta tehlikede olmadığına inanmanıza yol açabilecek bazı bilgiler bulabilirsiniz. İnsanların bu kötü zamanı geçirmelerine yardımcı olmak için gerekli niteliklere sahipsiniz. Durumu analiz etmelerine ve birlikte uyum içinde çalışmalarına yardımcı olacaksınız. Tavrınızı takınma zamanı.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Bugün karakterinizin önemli bir parçası olduğunu düşündüğünüz felsefi anlaşmalardan yorulabilirsiniz. Edebiyatın en önemli eserleriyle dolup taşan bir kütüphanizin olması önemlidir ancak tüm bu kitaplar arkadaşlara, aileye ve hayatın basit mutluluklarına yer bırakmıyorsa, pek de bir kıymetleri yoktur. Birden, tüm entelektüel arayışlarıız sizi yalnız ve bomboş bir halde bırakabilir. Bir ara verin! Gidip biraz egzersiz yapın, bisikler sürün ya da bir parka gidip çocuklarla oyun oynayın. Zihinsel dünyanın kapılarını bir süreliğine kapatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işine odaklanmak daha zor gelebilir. Çevrende gelişen olaylar işinin başına oturmanı geciktirse de programına uymak konusunda ısrarcı olmalısın. Kontrol edemediğin olayları düşünmek yerine işine odaklanmakta fayda var.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hane içindeki sorunlarla uğraşacağınız bir gün olacak, ev ve aile hayatını ilgilendiren konulara karşı kendi kararlarınızı vermenin tam zamanı. Ani tepkiler vermeden, daha yapıcı bir tavırla ve kendi iç sesinizi dinleyerek sorunlara çözümler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda sabırlı olmanız gereken bir dönemdesiniz, doğru kişiyi bulmak için aceleci davranmayın. İkili ilişkilerde biraz daha anlayışlı olmanız ve karşınızdaki kişiye zaman tanımanız gerekiyor. Bugün iletişim problemlerinden doğan yanlış anlaşılmalara gebe, kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobi ve ilgi alanlarını genişletmek için yeteneklerine kulak vermek isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabandan gelecek telefon seni şaşırtabilir. Yakın arkadaşların arasında meydana gelen tartışmaların alevlenmesi, seni taraf seçmek durumunda bırakabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, bazı soru işaretlerini gidermek isteyeceksin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybetme korkusu içerisindesiniz. Elinizden alınan her somut varlık sizin için bir hayal kırıklığı olmaya adaydır. Yaşam içerisinde her şeye hazırlıklı olmayı öğrenmelisiniz.Vazgeçmek bazen en büyük özgürlüktür.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dernekteki işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte işteki sorumluluklarınızda artabilir. Üstlerinizle birlikte yeni girişimlerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kendinize ayıracak zamanınız olacaktır. Şanslı koşullar söz konusu.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize ve kendinize karşı esnek davranmalısınız. Aksi halde iç huzurunuz bozulabilir. Durumunuzu netleştirebilmek için ihtiyaç listesi yapmanız oldukça önemli.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış dünyadan onay almak, kim olduğunuzla ilgili belirsizliğinizi çözmenin en iyi yolu gibi görünebileceğinden, insanlar tarafından tanınma ve beğenilme arzusu tarafından yönetiliyor gibi hissedebilirsiniz. Hırsınız sizi gerçekten değerli başarılara götürmeyi başaracaktır fakat siz de sunulan ödüllerin keyfini çıkarabilmek için gerçekten bağ kurduğunuz kişilerle bu hisleri paylaşmalısınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar ders olabilir unutmayın.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla ya da arkadaşlarınızla bolca diyaloga girebileceğiniz, uzun sohbetler yapabileceğiniz bir gün. Geçmişten tanıdığınız kişilerle tekrar karşılaşabilir ya da onlarla ilgili haberler alabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>