Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başlayan Merkür retrosundave para konularında, bütçe ve harcamalarda daha dikkatli ve temkinli bir tutum izlemeye çalışmalısınız. Maddi konuları kontrol etmek için daha çok zihinsel çaba sarfedebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, sizin kendinizi güvenle ifade etmeniz ve ilerlemenizin önüne geçen zorlu şartları aşmanızda yardımcıdır. Aileniz, eviniz, fiziksel ve duygusal meselelerinizi çözüme kavuşturmanızı sağlayıcıdır. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü, maddi ve manevi anlamda sağlamlık ve güven olguları önemli. Merkür gerilediği için gölgeli günleri dahil olmak üzere her durumu bilinçli şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. Özellikle ilişki meselelerinde bunu çok fazla önemseyeceğiz. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, gerek ikili ilişkimizde ve gerekse parasal konularda güven, rahatlık, sevgi, şefkat gibi olguları önemsediğimizi gösteriyor. Beraberlikleri bu anlamda ele alacağız. Saat 17:30 Ay-Mars arasındaki görünü, maddi ve manevi değerlerin hayatınızdaki önemini vurguluyor ve kazanmak için cesur olmalısın diyor. Ancak adım atmayı düşündüğümüz konular üzerinde iyi düşünmemiz gerekiyor. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, gayet huzur verici bir etki olduğundan, hayata olumlu hislerle yaklaşırız. Çevremizde güzellikler isteriz. Dostlarımızla, sevdiğimizle olmaktan keyif alırız. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabetçi yapını kimse anlayamayacak ve sen gizliliği tercih edeceksin. Yorgun olmanın nedeni gerginliğin.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde çok önemli görüşmeler ve fırsatlar yakalayabileceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir projenin sonucunu alabileceksiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmek için yardım alabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha fazla ortaya koyma isteği içinde olabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rekabetiniz arttıkça içinizde öfke hissi yükseliyor. Ancak emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda, işinizde gücünüzde daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Parasal işlerinizde bazı aksilikler olsa bile bunları doğru kararlarla toparlamasını bileceksiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca geri gidecek olan Merkür para alanınızı zapt edecek. Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir. Sabırlı olmalısınız. Bu dönemde sakın yenianlaşmaları imzalamayın. Yeni projeleri başlatmayın. Sonrasında çok sıkıntı çekersiniz. İletişim konularında aksaklıklarla karşılaşırsınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünün.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 49" R
Ay
Başak
14° 06' 45"
Merkür
Koç
17° 20' 45"
Venüs
Koç
18° 02' 55"
Mars
Balık
21° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 43"
Satürn
Balık
15° 35' 36"
Uranüs
Boğa
21° 45' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 17"
Lilith
Başak
22° 10' 20"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>