Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayat Hızlanıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bekar mısınız? Öyleyse, bugün yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilir ve bunun sizin için mükemmel bir partner olduğunu düşünebilirsiniz. Dikkatli olun! Bu harika yeni insanın para problemleri olabilir, ayrıca çok kıskanç ve sahiplenici bir insan olabilir. Doğru hissediyorsanız ilerlemeye devam edin, ancak dikkatli bir şekişde. Bu kişinin sizin için uygun olduğundan emin olana kadar, tedbiri elden bırakmayın.

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Yapılması gerekenlerin bir listesini çıkarabilirsin. Günün enerjisi seni dikkati dağınık ve organize olamamış bir hale getirebilir. Programının takibini dikkatlice gerçekleştirmen en iyisi olacaktır. En önemli toplantıları bile unutma ihtimalin olan bir gün. Hatta bir güne iki toplantı bile koyma hatasına düşebilirsin! Gün boyu dengede kalmak için elinden geleni yap.Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni çok farklı yönlere götürecek yeni fikirlerle karşılaşabilirsin. Bunları değerlendirmek için daha istekli olman gerekecek. Bu fikirler sayesinde sürekli yeni şeyler öğrenerek hayatına daha fazla değer katabilirsin.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aslan burçlarının gündeminde bugün aşk var. Bekar olan Aslan burçları hoşlandıkları kişiyle vakit geçirmek için planlar yapabilir. Evli olan Aslan burçları ise eşlerine hoş sürprizler yapmak için hazırlıklar yaparak vakit geçirebilir. Şanslı gününde olan Aslan burçları gelecekleriyle ilgili bazı kararlar alacak. İş yerlerinde beklenmeyen sürprizlerle karşılaşacak olan Aslan burçları fazladan sorumluluk almak zorunda kalabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gezegenlerin seyri hayatın hızını artırırken, senin de alınganlığını tetikleyebilir. İletişim gezegeni Merkür, bugün yavaşlıyor. Eğer kardeşi olan bir Aslan burcuysan, kardeşine maddi konularda destek olmak isteyeceksin. Yeni projeler geliştirirken, bilgisine güvendiğin birinin desteğini hissetmek isteyebilirsin. İlişkin varsa, partnerin ile kuracağın diyaloglarda, kelimelerini ikinci kez düşünmen gerekebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal organizasyonlarda ön planda olmak isteyeceksiniz. Sevildiğinizi ve değer gördüğünüzü hissetmek istiyorsunuz. Beklediğiniz sevgiyi çevrenizden görebilir ve yaşadığınız mutluluk motivasyonunuzu artırabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaş gruplarınızı toplayıp yeni organizasyonlar içinde olmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda destek alabileceğiniz kişiler var. Akşam saatlerinde ise ailevi konular gündeminizi etkileyebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her sorunu çözmeniz mümkün. Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Kelimelerinizin sizin hayatınızda büyük etkisi olacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anlayışınızı geliştiren ve duygularınızı yenileyen aktivitelere odaklanmak için iyi bir zaman. Bir arkadaşlıkta uyum ve barış duygusu elde etmeye kararlı olabilirsiniz ya da bugün biraz arabuluculuk yapabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişkiler kurma ve başkalarını bir araya getirme yeteneğinizle normalden daha fazla gurur duyuyorsunuz. Aynı zamanda zihinsel meşguliyet arıyorsunuz ve kendini meşgul etmek için yeni uğraşlar edinebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla ya da arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilirsiniz. Geçmişte hayatınızda olmuş, sonradan uzaklaştığınız kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz. Merkür retrosunun etkilerini de ilişki alanınızdan alıyorsunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>