Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size değer veren birini çok üzdünüz. Bunu hak etmediğini düşünüyor. Siz de düşünün ona hak verecek, bu üzüntüyü paylaşacaksınız. O sizden sonsuza kadar bir ilişki beklemiyordu. Ama yaşadıklarınız hiç olmazsa arada bir aranılmayı gerektiriyordu. Onda gerçekten hiç hak etmediği halde, kullanıldığı hissi uyandırdınız.

İş yolculuğuna gönderilebilirsiniz. Ama bu sizin hayallerini kurduğunuz yerlerden olmayacak. Ayrıca öyle bile olsaydı, otelinizin penceresinden bakacak zamanı bile bulamayacaktınız. Sonuçta patronunuza yarayacak buyolculuğu.

Bir ev satışı görünüyor. Gerçekleşirse bu sizi şaşırtacak. Orasının kolay kolay satılmayacağına inanıyordunuz. Bu para size teselli mükafatı olabilir.

Ev sahibinizle hiç beklemediğiniz bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Bunu alttan almayın. Haklısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdeallerinize, hayallerinize odaklanırsınız. Mantığınız da önde olarak bu güne kadar yapmak isteyip de engellendiğiniz bir takım öncelikleriniz yüzünden vazgeçtiğiniz isteklerinizi büyük çabalar içinde gerçekleştirme uğraşına girersiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak hiç olmadığınız kadar güçlü olacaksınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:07 Ay-Venüs görünüm etkisi altında sağlam ve güvenli yatırımlar anlamında gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Ne durumda olursanız olun, ekonomik şekilde hareket etmeye özen göstermenizde yarar var. Saat 08:47 Ay-Kuzey düğüm görünümü,mevcut sorunların çözüleceğinin göstergesidir. Sabırlı olmak, zamanı beklemek gerekiyor.Saat 12:04 Ay-Pluto kavuşumu, hoşlanmadığımız işleri mutlaka yapmamız için bize baskıda bulunabilirler veya biz böyle hissedebiliriz. İstemediğiniz halde bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu durum pek hoşumuza gitmeyebilir.Saat 21:59 Ay-Merkür görünümü, parasal konular ve işimizle ilgili meselelerin, titiz bir analiz yapılarak ele alınmasını sağlıyor. Akşam saatlerinde bu konular üzerinde düşüneceğiz.Yeni haftanın hepimiz için olumlu şekilde geçmesi dileğimle,

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yaptığınız şeyleri açıklayan mantıklı ve haklı sebepleriniz olmasına rağmen bu durumu arkadaşlarınıza anlatmakta zorlanabilirsiniz. Doğru kelimeleri bulmaya çalışmanız gerekli unutmayın.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha olgun bir şekilde ifade etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akademik kariyeriniz için hedef kişilere ulaşma çabalarınızı sürdürüyorsunuz. Bugün planlarınızı gözden geçirin ve önemsiz ayrıntılara takılmayın.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne yapılacaklar listenizi tamamlamak üzere başlayabilirsiniz. Çevrenizin sağlık konuları ve sağlığınız öncelikleriniz arasında yer alabilir. Yeni şeyler bulmak ihtiyacındasınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla aranızı bozmayacak şekilde ekonomik durumunuz ve planlarınızla ilgili bazı yenilikler yapmanız iyi olabilir. Yaşananların ardında yatan temel sebepleri bir an önce öğrenmeye çalışmalısınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>