Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

9 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  saat 07:51 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep geçişiyle Salı günümüz başlıyor. Yapılması gereken işleri, kendi bildiğiniz şekilde bitirmek istersiniz. Ailevi veya duygusal konularda bir gözden geçirmede bulunursunuz.  Duygularınızı dışa karşı bir maskeyle gizlersiniz. Duruma göre, başkalarının davranışlarına göre gerektiğinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 17:43 Ay-Venüs görünümünde, olumlu düşünmeniz halinde  her sorunu kolayca çözebileceğinizin işareti olarak etkilidir. Parasal konular üzerinde muhasebede bulunmanızı, eviniz, ailenizle ilgili meselelere zaman ayırmanızı sağlar. Saat 19:41 Merkür-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde, kazanç elde edeceğimiz işlere yöneleceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve beceri kazanacağız. Gerçekçi düşüneceğiz. Olur olmaz insanlarlayapmayacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz. Başkalarıyla olan ortaklaşa ilişki ve işlerde, kredi, bankalarla alakalı konularda riskli işlere kalkışmayacağız. Paranın düzgün ve sağlıklı bir yaşam geçirme yönündeki önemini kavrayacağız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

9 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz.

9 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların yaptığınız seçimlere göre şekillendiğini görebileceğiniz günler. İstediğiniz noktaya varana kadar planlarınızı uygulamaya devam etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta sonu genelinde ve sonrasında daha ciddi veya karamsar düşünmeye meyilli olabiliriz. Üzgün olabilir veya hayata olumsuz bakabiliriz. İletişim kurmak zor olabilir veya yalnız hissedebiliriz. Daha önce ihmal ettiğimiz konular nedeniyle mücadele gerektiren ortamlara girebilir veya olumsuz denebilecek haberler alabiliriz. Sözlerimiz kesilebilir veya engellenmiş hissedebiliriz. Önemli kararlar almak, imzalar atmak veya büyük yatırımlar yapmak için uygun günlerde değiliz. Aşk hayatımızda ve her türlü ilişkilerimizde zorlanabileceğimiz hafta sonundayız; tartışmalardan kaçınalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

9 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle aynı duygularınızı paylaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Etrafınıza karşı sevecensiniz. Evdeyseniz maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir ve huzuru kendinizde bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendinizi uykuya vermeniz olağandır. Öğleden sonra ise ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir.Ebeveyninizden veya yakın akrabalarınızdan ilginç aile sırları öğrenebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp, aile köklerinize odaklanabilir ve sizin şimdiki hayatınıza etkilerini irdeleyebilirsiniz. Aile dizimi ve benzer terapilere ilgi duyabilirsiniz. Varsa evinizin kanalizasyon veya su tesisatı kaçaklarını tamir ettirebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

9 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>