Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar kalbinizi kıran bir kişi şu aralar size yaklaşmaya çabalıyor. Çünkü hayatında bir boşluk var ve cesur, cazibeli Aslan kişisinin bu boşluğun üstesinden geleceğini düşünüyor. Aman siz siz olun böylelerini hayatınızdan eleyin.

Bugünyaşamınızda küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ama üstleriniz sizi her zamankinden daha fazla takdir ediyorlar. Siz de sakin davranın ve takdir edilmenin gururunu yaşayın. İş yerinizi de evle karıştırmayın.

Para konusunda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gün, bugün. Bir takım borçlarınızı kapatma fırsatı edineceksiniz. Bir yakınınız size para yardımında bulunmayı teklif edebilir. Yine de kendi bütçeniz konusunda başkalarına bilgi vermeyin.

Bugün hayatınızda görebileceğiniz kimi problemlerin nedeni çevrenizdekilerin sizi olduğunuzdan farklı görmesi. Sevdiğiniz kişiler sizi gözlerinde çok büyütüyorlar, bu da yakın ilişkilerde dert oluyor. Bir de insanlar size yaptıkları iyilikleri yatırım gibi görüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişini değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Çoktandır pek anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Kimi arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Yapmanız gereken fırsat bu fırsat analiz gücünüzü kullanmanız. İnsanlar sizi olduğunuzdan daha güçlü görüp saldırgan davranıyorlar. Bugün kafanızı toplayıp sizi gerçekten seven insanlara zaman ayırmalısınız. Seçim yapmanın tam sırasıdır.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:20-19:56 arasındaki Ay boşluk etkisi altında parasal işlerimizi, hesaplarımızı dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para ayırabiliriz. Saat 16:18 Merkür-Satürn görünümü, maddi konuların ve ihtiyaçlarımızın, aşk hayatımızın veya çocuklarımızla ilgili meselelerin gerçekçi bir şekilde analiz edilmesinin önemini vurguluyor. Burada önemli olan, kazancımıza göre hareket etmektir. Eğer alım gücümüzü aşan harcamalarda bulunuyorsak, birilerini memnun edeceğiz diye kendimizden ödün veriyorsak, yanlış olur. Bilinçli şekilde hareket etmekte, gerçekçi olmakta yarar var. Saat 19:56 Ay-Terazi burcu geçişi, huzurlu bir şekilde,veya özel ilişkilerimize zaman ayırmamızı sağlıyor. Anlaştığımız kafa dengi arkadaşlarımızla sohbet etmek, huzur verici paylaşımlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Saat 23:06 Ay-Mars görünümü, size iyi gelecek, tam da gönlünüze göre olacak yeni hedef belirlemenin, fırsatlarla karşılaşmanın göstergesidir. Bir bebek sahibi olmak, çocuğunuzla iletişim, yeni biriyle tanışmak, özgürce kararlar almak yönünde etkilidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,  

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneşten olumlu etkileşim alıyorsunuz.. Bazılarınızkariyerlerini yükseltirken, bazılarınız sınıf atlayacak. Aynı mesleği yaptığınız kişilerle duygusal bağlar kurabilir ve aşk,konularını ayni anda sürdürebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz işinizle ilgili konularda belirgin etkiler verecek ve kariyerinizde iyi yerlere gelmeniz konusunda adımlar atacaksınız.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mental olarak sizi canlı tutan vehayatınızda değişiklikler yapmanıza olanak sağlayan aktivitelere ve işlere dahil olmanın faydasını görebilirsiniz. Diğerlerinin düşüncelerinin veya söylediklerinin kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri dengesiz durumlar, belirsizlikler, istikrarsızlık veya gerilim temaları ön planda. Öğle saatlerinde ise, rahatlıyoruz ve işleri halledebilme enerjisi taşıyan durumlar ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise, kendimizi ruhen iyi hissedeceğimiz, ilişkiler, toplantılar, randevular açısından destekleyici etkiler altında olacağımız saatlerdeyiz. Yeteneklerimizi farklı şekilde kullanmak veya yeni alanlarda bilgi sahibi olmak isteyebiliriz. Ancak, yarın aslında gerçekleşecek Merkür Satürn olumsuz görünümü, şimdiden iğneli sözleri, eleştirel yaklaşımları, kendini ifade edememe, konuşurken engellenme, karamsarlık türünde durumları ön plana çıkartabilir. Aklımızda bulunmasında fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda para durumunuz ve işle ilgili uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Alışverişler ve satış işleri de gündeme gelebilir.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda anlaşmazlıklara açıksınız. Aşk ve çocuk sorumluluklarınız hayata olumsuz bakmanıza neden olabilir. Bazı işlerinizdeki konuşmalarla ilgili engellere dikkat edin.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız tüm konularda hevesli ve titiz bir tutumla başlayacağınız bu cumartesi gününde, sabah saatlerinden itibaren bir enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz.Akşam saatlerinde ise bilhassave eğitim çevresinden kişilerle veya komşularınızla dengeli diyaloglara girebileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı geliştirmiş olduğunuz savunma mekanizması ve aksiyon planıyla ilgili bugün donanımlı olabileceksiniz. Bilhassa fikirsel olarak çok daha etkin bir günde bulunuyorsunuz.

6 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 50' 15"
Ay
Akrep
20° 20' 40"
Merkür
Koç
26° 18' 14"
Venüs
Balık
21° 12' 06"
Mars
Balık
04° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 30"
Satürn
Balık
13° 15' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 47"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 14"
Chiron
Koç
18° 46' 27"
Lilith
Başak
19° 45' 37"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>